Sturridge innbytter mot Bolton og Everton

Brendan Rodgers antyder at Daniel Sturridge ikke vil bli vurdert som startklar den kommende uka. Manageren spår at Jordon Ibe vil få en stor fremtid i Liverpool.

- Han er fortsatt et stykke unna å kunne starte kamper, sier Rodgers til Liverpool Echo om Daniel Sturridge. – Du kunne se under hans innhopp at han må bli vant til sine omgivelser og de 25 minuttene dreide seg om å gi ham en innføring.

- Det vil avhenge av hvordan ting utvikler seg, svarer manageren på hvordan det ligger an til de neste kampene med Sturridge. – Vi må se det hele an over den neste uka eller noe slikt, men det er klart at han vil få spilletid og han vil forbedre sin kampform gjennom det. Inntil han er helt klar til å starte vil han være et stort aktivum for oss å ha som innbytter.

- Jeg tror han er klar nå, fortsatte Brendan om 19-årige Jordon Ibe. – Dere kunne se noe av det han kan gjøre i de minuttene han fikk mot West Ham og det er synd han ikke er tilgjengelig i cupene.

- Årsaken til at jeg hentet ham tilbake var fordi den formasjonen vi nå benytter vil gi ham flere muligheter til å få spille. Han kan spille i kanskje fire posisjoner. Han er disiplinert nok til det, han kan gå framover men han kan også være med tilbake, noe som vil gi ham flere sjanser.

- Jeg tror han kan bli en stor spiller for oss siden han har et vidunderlig talent med sin fart og kraft.