Sturridge ute også mot WBA

Brendan Rodgers bekreftet under sin pressekonferanse på Melwood i dag at trioen Daniel Sturridge, Mamadou Sakho og Lucas Leiva fortsatt er skadet, og ikke aktuelle for kampen mot WBA.

- Adam Lallana har trent et par dager. Vi får se hvordan han føler seg før helgen, for å finne ut om han er aktuell for troppen. Jon Flanagan trener nå for fullt sammen med resten av laget, men han er langt unna å være i kampform ennå, fortalte Rodgers.

- Ingen av de andre skadede spillerne vil bli friskmeldt i tide til helgens kamp, la han til på spørsmål om skadesituasjonen til Sturridge, Sakho og Lucas.

Sakho fikk som kjent en strekkskade i baksiden av låret i FA-cupkampen mot Blackburn 8.april. Lucas Leiva pådro seg en lårskade på trening før FA-cupsemifinalen mot Aston Villa. Disse to spillerne vil trolig ikke være tilbake på banen før i mai måned.

Daniel Sturridge ble tatt av banen fem minutter før slutt mot Blackburn med en hofteskade. Tidligere er det blitt indikert at han ville være tilbake mot West Bromwich, men Rodgers bekreftet altså i dag at så ikke vil være tilfelle.

- Vi er usikre på når han vil være tilbake, slo Liverpool-manageren fast.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - sjekk ut denne linken!