Sturridges første minutter under Klopp?

Liverpools nummer 15 har ennå ikke spilt under Jürgen Klopp. I morgen kan han få sjansen.

Da Jürgen Klopp ankom Liverpool hadde han bare én spiss tilgjengelig. Unggutten Divock Origi fikk dermed sin første start i Premier League – i Klopps første kamp – borte mot Tottenham. Belgieren leverte brukbart i sin debut fra start, men han fant ikke veien til nettmaskene. I de påfølgende kampene slet han litt med å finne seg tilrette på topp. 
 
Etter hvert kom Christian Benteke tilbake fra skade, og ble raskt inkludert i Klopps startellever. Origi har blitt degradert til benken, og i enkelte kamper ikke engang inkludert i troppen, mens Benteke og Firmino har vært foretrukket på topp.

Origi startet forrige oppgjør mot Bordeaux.

Sturridge tilbake

Mot Manchester City var Sturridge inkludert i troppen, men han ble sittende på benken gjennom hele kampen. 
 
Nå sier Klopp at stjernespissen er aktuell mot Bordeaux.
 
 
–  Daniel Sturridge har fått noen ekstra økter, og er nærmere. Det viktigste er at han kan trene med oss uten problemer, så får vi se i morgen om han får spilletid, og eventuelt hvor mye, sa Klopp på dagens pressekonferanse.
 
 
James Pearce i Liverpool ECHO tror Sturridge får sine første minutter under Klopp i morgen.
 
– Det er ventet at Liverpool-manageren gir Sturridge en liten rolle. Han var ubenyttet reserve i 4-1-seieren mot Manchester City, men med flere treningsøkter under beltet, er Klopp klar for å se mot angriperen. Han er ventet å være blant innbytterne, hevder Pearce. 
 
Daniel Sturridge har mistet de siste åtte kampene grunnet en kneskade. 
 
 
Sturridge sier selv han har trent godt, og både han, Klopp og supporterne ser nok frem til muligheten til at den nevnte spissen inkluderes i lagoppstillingene fremover.