Sunderland styrket defensivt

Spillere tilbake fra skader gir Gus Poyet flere alternativer til sitt forsvar. Sunderlands manager sier han ville betalt for å se Steven Gerrard spille sin trolig siste kamp i nordøst.

Billy Jones, Patrick van Aanholt og Anthony Reveillere er enten tilbake eller på vei tilbake blant Sunderlands forsvarsspillere, noe som gir manager Gus Poyet et hyggelig problem foran møtet med Liverpool på lørdag ettermiddag.

Sunderland har sluppet inn 15 mål på sine ti første hjemmekamper denne sesongen, og scoret ti mål foran egne fans. Liverpool har for øvrig 13-16 i målforskjell på sine ti bortekamper.

- Vi må ta ut vår beste bakre firer som både kan gi oss den defensive styrken vi hadde tidligere og samtidig hjelpe til i vårt offensive spill, sier Poyet til Sunderlands hjemmeside. – Hvis vi kan benytte spillere i deres mer naturlige posisjoner vil det hjelpe oss til å komme høyere opp på banen.

- Det at vi har fått spillere tilbake vil gi oss flere alternativer og også velge ut fra hvilken motstander vi møter. Det vil være et stort pluss for meg.

- Vi har allerede spilt mot de fleste av topplagene hjemme og håper at vi nå kan utnytte det i andre halvdel av sesongen. Vi ønsker en rad med resultater som kan bringe oss vekk fra bunnsjiktet og bringe den roen som alle behøver for å spille den fotballen vi ønsker.

- Jeg håper han ikke spiller, men som en fan håper jeg at han gjør det, er den noe kryptiske meldingen fra Gus Poyet på spørsmål om Steven Gerrard.

- Dette vil trolig være sist gang han spiller i nordøst og hvis jeg var en fotballsupporter ville jeg betalt for å se ham spille.

- Jeg vet at Liverpool har mye kvalitet (selv om Suarez og Sturridge ikke spiller) da de har brukt mye penger på mange spillere. Det er klart at de vil være en trussel for oss. Samtidig, det er noen spillere som er viktigere enn andre. Vi har snakket om Suarez og Sturridge tidligere, til neste år vil vi snakke om Steven Gerrard.