Sunderland viser interesse for Ilori

Selv om Gus Poyet nylig ble sparket som Sunderlands manager, følger klubben fra nordøst med på Liverpool-utlånte Tiago Ilori. Speidere så stopperen fra tribuneplass forrige helg.

Det er sportsdirektøren, Lee Congerton, som varter opp med potensielle signeringer etter at Poyet mistet jobben på Stadium of Light i begynnelsen av uka, skriver lokalavisen Sunderland Echo. Ilori er blant de heteste alternativene til å styrke forsvaret.

Prioriteringen til Sunderland er ifølge avisen å skjerpe det defensive under sommervinduet. Kontrakten til spillere som Wes Brown og Anthony Réveillère, to 35-åringer, løper straks ut, mens låneavtalene til Sebastián Coates og Santiago Vergini avsluttes ved sesongslutt.

Klubben ser på en rekke spillere på balløya, men har også øynene rettet mot utlandet. De hadde representanter til stede da Ilori, som spilte hele kampen, og Bordeaux senket Paris Saint-Germain sist helg, skriver avisen.

22-åringen ble hentet til Liverpool fra Sporting Lisboa for sju millioner pund i sommeren for snart to år siden, men har til gode å spille en offisiell førstelagskamp for de røde. Før han ble sendt på utlån til franske Bordeaux denne sesongen, spilte han for Granada i den spanske toppdivisjonen forrige sesong.

Sjekk hvordan du kan se Ilori på TV i dag!

«De sorte kattene» er imidlertid ikke alene om å se på den portugisiske stopperen. Sunderland Echo skriver nemlig at også Real Sociedad-manager David Moyes så Ilori i aksjon forrige helg, og den spanske klubben kan blande seg inn i en eventuell budkrig.