Svartebørshaiene utnytter Gerrard-avskjed

Svartebørshaiene vet å utnytte Steven Gerrards siste offisielle kamp på Anfield. BBC melder at billetter til Palace-kampen omsettes for over £1300.

Liverpool møter Crystal Palace i sin siste hjemmekamp for sesongen på lørdag. Siste hjemmekamp er tradisjonelt en kamp som alle ønsker å overvære, og det faktum at dette blir Steven Gerrards Anfield-avskjed gjør selvsagt ikke matchen mindre populær.

Ved slike anledninger pleier svartebørshaiene å kjenne sin besøkelsestid. Så også denne gangen. BBC melder at billetter omsettes på svartebørsmarkedet til over £1300 stykket, mens Daily Mail har funnet billetter til salgs til nærmere £2000. Et solid påslag når man vet at dyreste langsidebillett til denne kampen er priset til £49.

Kampen er imidlertid fortsatt ikke helt utsolgt fra Liverpool FC, og det er således ennå mulig for medlemmer av LFC å skaffe seg billetter til normalpris gjennom et medlemssalg online klokken 12.00 norsk tid i morgen for den som har registrert tre eller flere hjemmekamper fra i fjor på sine medlemskort.