Tålmodig Origi

Divock Origi sier at han er opptatt av å lære i en klubb som Liverpool og under en manager som Klopp, og han vet at han snart vil få flere sjanser.

Divock Origi vil ventelig være med i troppen som i dag setter seg på flyet til Sveits, for å spille Europa League mot Sion i morgen. Det er uvisst hvor mye Jürgen Klopp vil satse for å sikre den gruppeseieren minst uavgjort vil gi, men med avansement uansett sikret kan det være at manageren også vil ha et halvt øye mot ligakampen på søndag mot West Bromwich.

Det kan gi spilletid for Origi, som har hatt en blandet innledning på sin karriere på Anfield, men hvor høydepunktet var et hattrick mot Southampton forrige uke i Capital One Cup. Til neste kamp, i Premier League mot Newcastle sist helg, var han imidlertid tilbake på benken.

LES OGSÅ: - Origi er veldig god

- Det viser hvilken kvalitet det er i troppen, sier 20-åringen om det faktum at tre scoringer ikke var nok for ham til å beholde plassen fra start.

- Vi må ikke glemme at det fortsatt er tidlig og vi prøver å få ting til å fungere sammen, slik at vi lærer noe som et lag hver dag.

- For meg personlig er det fint å være i et slikt lag og jeg tror jeg snart kommer til å få nye sjanser, noe som gjør det veldig spennende for meg, fortsetter belgieren til Liverpoolfc.com.

- Det viktigste for meg er å utvikle meg. Det var ikke lett å komme hit, til et nytt land, et nytt system og en ny type fotball. Jeg har imidlertid tilpasset meg og er klar til å spille mer.

- Vi vet alle at Anfield er et fint sted å spille og det å score der vil være en drøm som går i oppfyllelse. Jeg må samtidig være tålmodig og vente på at min tid skal komme.

- Jeg må si den andre, da det er hva jeg er best til, å komme bak forsvaret og score mål, sier Divock Origi da han blir spurt om hvilken av de tre scoringene mot Southampton som han likte best.

- Jeg var også veldig fornøyd med den tredje da jeg har arbeidet mye på trening med å score mål som er typiske for en spiss. Jeg har lært mye under den nye manageren.

LES OGSÅ: I dag fikk jeg betalt for all den harde jobbingen