Tålte ikke å bli benket mot Man City

I et intervju med det danske magasinet Euroman kommer det frem at Daniel Agger bestemte seg for å forlate Liverpool etter at han ble benket foran ligakampen mot Manchester City i april i fjor.

Agger ble skadet på trening like i forkant av bortekampen mot West Ham den 6.april i fjor.

- Kneet mitt hovnet opp noe voldsomt, og jeg fikk tappet ut 120 milliliter blod av det. Legen og fysioterapeuten sa at jeg under ingen omstendigheter måtte spille kampen mot West Ham. Jeg sa jeg ville spille, for jeg ville ikke gi manageren muligheten til å sette meg ut av laget til storkampen mot Manchester City helgen etter, forteller Agger til Euroman.

- Avtalen ble at legen og fysioterapeuten ga manageren beskjed om skaden, og meldingen tilbake var jeg skulle stå over mot West Ham, så jeg kunne bli helt klar til City-kampen, fortsetter den tidligere Liverpool-stopperen.

Dagen etter 2-1 seieren over West Ham i London trente Agger igjen, men da laget ble tatt ut til toppoppgjøret mot Manchester City valgte Brendan Rodgers å holde fast ved forsvarsrekka som hadde vært med å slå West Ham, nemlig Johnson, Sakho, Skrtel og Flanagan. Agger måtte nøye seg med en plass på benken.

- Den dagen var det ingen vei tilbake. Jeg var nødt til å komme meg vekk, ellers ville jeg eksplodere. Jeg var allerede på bristepunktet. Men forstå meg rett, jeg klager ikke. Jeg har ikke bruk for en manager som klapper meg på skulderen hele tiden. Tvertimot vil jeg heller ha en manager som gir meg kjeft, for da har jeg noe å ta fatt i, og da skal jeg kunne bevise at han ikke har rett. Så det var ikke det.

- Det handlet mer om at han hadde gjort meg til visekaptein, som alltid har vært en stor greie i Liverpool, og jeg var i en posisjon jeg gjerne ville være. Vi skulle bygge et lag omkring meg. Men så fra den ene dagen til den neste stoppet kommunikasjonen. 

Liverpool vant som kjent toppkampen mot Manchester City 3-2.