Tap for U18

Herbie Kane og de andre på Liverpool U18 tapte 1-0 mot Galway United i Irland. De røde benyttet hele 25 spillere.

Ifølge en rapport på det irske nettstedet extratime.ie startet Liverpool best med angrepsparet Toni Gomes og Adam Lewis fremtredende. Galway United tok imidlertid mer over og scoret kampens eneste mål etter 36 minutter ved Padraic Cunningham.

2.omgang ble preget av mange bytter og lite spill. Liverpool stilte med to ulike 11’ere og gjorde i tillegg tre bytter etter pause.

«Igjen var det mye folk og fin atmosfære for guttene å spille foran og Galway United var gode verter», sier trener Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

«Vi hadde noen gode situasjoner i kampen, men det stoppet opp i den siste tredjedelen. Det er noe vi vil arbeide med og alt dreier seg om å lære for disse guttene.

«Vi kan ta mye positivt fra vårt treningsopphold i Irland. Jeg har vært veldig imponert over innsatsen og innstillingen til spillerne.»

Liverpool 1.omgang: Caoimhin Kelleher, Kane Lewis, Kris Owens, George Johnston, Michel Parker, Ben Woodburn, Brad Garton, Herbie Kane, Toni Gomes, Adam Lewis, Callum Nicholas.

Liverpool 2.omgang: Owen Wheeler, Liam Coyle, Conor Masterson, Josh Dobie, Suleman Naeem, Trent Alexander-Arnold, Okera Simmonds, Jack Watts (Louis Longstaff 78), Jamie Ahearne, Rhian Brewster (Elijah Dixon-Bonner 78), Yan Dhanda