Tapte bronsefinalen på straffespark

Bronsefinalen mellom Liverpool og Paris Saint-Germain i Otten Cup ble målløs. Franskmennene tok tredjeplassen i turneringen ved å vinne straffespark-konkurransen over Neil Critchleys gutter.

Liverpool og Paris Saint-Germain spilte uavgjort 0-0 i dagens bronsefinale i Nederland, noe som var et langt steg i riktig retning for Liverpool, som tapte hele 5-1 for det franske laget i gårsdagens gruppespillkamp.

PSG trakk imidlertid det lengste strået i straffespark-konkurransen, som Liverpool tapte 4-3. Dermed ble det fjerdeplass på Liverpool i turneringen.

Red Bull Brasil vant 4-0 over Omiya Ardija i kampen om 5.plassen, mens Anderlecht slo Guangzhou Evergrande 2-1 i kampen om 7.plassen.

I finalen vant arrangørklubben, PSV Eindhoven, hele 4-0 over Barcelona.

Critchley er godt fornøyd med turneringen

- Vi spilte noen veldig gode kamper mot noen av de beste juniorlagene i Europa. Jeg mener vi er på høyde med disse lagene, noe som er veldig oppmuntrende, sier trener Neil Critchley til Liverpoolfc.com om kampene i Otten Cup.

- Vi var veldig uheldige som tapte mot Barcelona. Det var en god kamp, hvor vi spilte meget bra. Spillet vårt var veldig oppløftende, og vi gikk av banen med en følelse av at vi var svært nære å nå finalen

- I bronsefinalen spilte vi tidvis flott fotball, og skapte noen gode muligheter, men fikk bare ikke ballen i mål.

- Den eneste kampen som var under pari var 5-1 tapet for PSG i vår tredje gruppespillkamp, men da var vi allerede klare for semifinalen. Jeg eksperimenterte litt i den kampen, og PSG trengte seieren. Vår siste kamp mot dem var helt annerledes, og vi var veldig uheldige som ikke slo dem.