Teixeira brakk leggbeinet

Joao Carlos Teixeira er ute for resten av sesongen, etter at han brakk leggbeinet under spill for Brighton i går kveld.

Brighton & Hove Albion bekrefter på sine offisielle nettsider at midtbanespilleren de har på lån fra Liverpool, Joao Teixeira, ikke vil spille mer for Championship-klubben denne sesongen. Røntgenundersøkelser viste at portugiseren brakk leggen i kampen mot Huddersfield Town i går kveld.

Teixeira ble båret av banen på båre ti minutter før slutt i den målløse kampen på The Amex, og en røntgentundersøkelse ved Royal Sussex Hospital i Brighton etter kampen viste et brudd like over ankelleddet.

- Vi tenker på Joao. Dette er et slag i ansiktet for ham etter en så god sesong for klubben. Alle her ønsker ham god bedring, og ser frem til å se ham tilbake på banen, kommenterer Brighton-manager Chris Hughton.

- Joao har vært en viktig spiller for klubben denne sesongen, både før og etter at jeg kom til klubben, og jeg ønsker å takke ham for innsatsen i tiden han har vært på lån her, og jeg ønsker også å takke Liverpool som lot oss få låne ham, fortsetter Hughton.

Teixeira gjorde seks mål på 27 ligakamper fra start og fem innhopp fra benken for Brighton. Totalt fikk midtbanespilleren 28+7 kamper for Championship-klubben. Portugiseren vil nå ifølge Liverpool Echo returnere til Merseyside for å bli fulgt opp av Liverpools medisinske støtteapparat.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - sjekk ut denne linken!