Tenker ikke på Wembley i kveld

Raheem Sterling forteller at hele troppen gleder seg til å spille semifinale i FA cupen på Wembley, men vil klare å stenge det ute i kveld.

På søndag spiller Liverpool semifinale i FA cupen, mot Aston Villa på Wembley. Etter tapene mot Manchester United og Arsenal i ligaen vil mange si at FA cupen er hovedprioriteten for sesongavslutningen når laget er på etterskudd i kampen om topp fire. Raheem Sterling forteller at laget ikke vil tenke på Wembley i kveldens kamp.

 

- Det er ikke så mange spillere som får spille semifinale i FA cupen. Det vil være en drøm som går i oppfyllelse for meg - spesielt fordi jeg er fra Wembley, og har vokst opp der, sier Sterling til Liverpool Echo.

 

- Alle gleder seg til å spille på Wembley. Atmosfæren i troppen er veldig bra. Forhåpentligvis kan vi få resultatet med Newcastle, og fyre oss opp før søndagens kamp.

 

- Liverpool fortjener noe etter denne sesongen. Spillerne jobber hardt for å få den drømmen til å gå i oppfyllelse. Vi må bare være fokusert og stenge ute kampen på Wembley. Det er bra for oss å komme dit, men nå må vi stenge det ute, og være 100 prosent i den neste kampen mot Newcastle. Om vi gjør vårt beste der kan alt skje, og det vil ha vært en veldig god uke for Liverpool.

 

Med seier i kveld vil avstanden opp til Manchester City på fjerdeplass være fire poeng.

 

- Det er litt vanskeligere enn det var for noen uker siden. Vi var veldig nær, men slik er fotballen og alt kan skje. Lagene foran oss kan miste poeng, og vi kan vinne kamper. Slik er fotballen, og det er kanskje det beste med Premier League. Vi må bare sørge for at vi holder det gående hver uke, og mister så få poeng som mulig samtidig, som lagene over oss feiler i noen kamper.