Tilbake i full trening neste uke

Jon Flanagan kommer stadig nærmere et etterlengtet comeback etter skademarerittet.

Den lokale backen har ikke spilt for Liverpool på halvannet år, men har fått grønt lyst til å starte normal trening med mannskapet til Jürgen Klopp på tirsdag i neste uke, bekrefter Liverpool Echo.

«Flano», som imponerte så mye før skaden at han ble inkludert på det engelske landslaget, har vært igjennom to operasjoner – først i september i fjor, så april i år – for å ordne opp i problemene med væske i kneet.

Saken fortsetter under.

 

⚽️

Et bilde publisert av Jon Flanagan (@jonflan38)

De siste månedene er brukt til grundig rehabilitering og opptrening for 22-åringen, noe som gradvis er trappet opp. Nå er han altså svært nærme en retur til normal trening, og etter å ha skrevet under på en ettårskontrakt i mai, skal han det kommende halvåret kjempe om en ny avtale.

Echo: Sakho noen uker unna

I tillegg forventes det at Mamadou Sakho kommer tilbake i full trening i løpet av de neste ukene, skriver samme avis. Franskmannen har vært ute med en kneskade siden Crystal Palace-kampen, og ventes tilbake i spill rundt månedsskifte.

Les også: – Føler meg mye bedre allerede

– «Flano» kommer tilbake i neste uke. Da har vi to venstrebacker og to høyrebacker. Vi har fire stoppere når «Mama» er tilbake, oppsummerer Klopp på spørsmål om Liverpool er nødt til å handle i januar.