Tilbake i Rangers

Tidligere Liverpool-spiller Danny Wilson er tilbake i klubben hvor karrieren startet.

Danny Wilson er tilbake i Rangers, klubben som Liverpool i sin tid hentet ham fra. Dermed havnet ikke Wilson hos byrival Celtic, slik ryktene ville ha det til i begynnelsen av mai.

23-åringen har skrevet under en treårskontrakt med Rangers.

- Dette føles bra. Jeg er heldig som er blitt spurt om å komme tilbake hit og spille. Bare det å gå rundt her bringer tilbake minner, og forhåpentligvis kan jeg få gode minner også i fremtiden, sier Wilson til Ibrox-klubben sin offisielle nettside.

- Jeg har ikke vært tilbake på treningsfeltet her siden jeg forlot klubben, om jeg ser bort fra en treningsleir med U21-landslaget, så det er hyggelig å se noen av de samme ansiktene som var her tidligere. Det er hyggelig å være tilbake, legger han til.

Vant Championship-tittelen

Wilson kommer fra Hearts, hvor han har spilt i to og en halv sesong. I fjor vant han Championship-tittelen med Edinburgh-klubben, og scoret mot nettopp Rangers på Ibrox i sesongåpningen.

- Jeg var ikke helt sikker på hva jeg skulle gjøre da jeg forlot Hearts, så da jeg fikk henvendelsen var jeg interessert umiddelbart, ettersom jeg har vært her tidligere.

- Det er mye optimisme i denne klubben for øyeblikket, og jeg ser frem til å være en del av dette. Det gjenstår fortsatt mye arbeid før klubben er tilbake der den hører hjemme, men jeg ser frem til den utfordringen.

I sin første periode i Rangers gjorde Wilson ett mål på 24 kamper. Han debuterte for førstelaget bare 17 år gammel. Han dro til Liverpool etter å ha vunnet både ligatittelen, ligacupen og den skotske cupen med Rangers.

Wilson spilte ni førstelagskamper for Liverpool i løpet av sine to sesonger for Anfield-klubben i perioden 2010-2012.

To av disse matchene var i Premier League.