Tipper Gomez-debut mot Stoke

Mye tyder på at Joe Gomez vil få sin ilddåp som Liverpool-spiller som venstreback i søndagens ligapremiere på Britannia Stadium.

Både James Pearce i Liverpool Echo og Chris Bascombe i Telegraph spår at Joe Gomez vil starte søndagens ligapremiere mot Stoke City. Begge de to velinformerte journalistene tror at det 18 år gamle sommerkjøpet fra Charlton Athletic vil bli foretrukket fremfor Alberto Moreno på Britannia Stadium.

Målet er å spille mot Stoke

 - Det var hyggelig å få spille mot HJK Helsinki, men det er fortsatt en lang vei å gå, og mye arbeid som skal gjøres frem til Stoke-kampen, sier Gomez beskjedent til Echo.

- Jeg må bare fortsette å jobbe hardt for å komme med på laget. Det er målet mitt, å få spille mot Stoke.

- Dersom jeg får starte kampen, har jeg tro på meg selv og vil gjøre mitt beste for å hjelpe laget.

- Jeg forsøker alltid å være så avslappet som mulig. Selvsagt kjenner jeg presset, men det kommer i all hovedsak fra meg selv, og mitt ønske om å gjøre det bra. Jeg ønsker å prestere godt for mine venner og min familie, som alltid støtter meg. Jeg ønsker å gjøre dem stolte.

- Jeg har funnet meg raskt til rette i klubben, og det skyldes i all hovedsak manageren, staben og mine lagkamerater, som har fått meg til å føle meg velkommen. De har bidratt til at jeg føler meg komfortabel og trives med fotballen her.

- Preseason med all reisingen har vært en utrolig opplevelse, og jeg har aldri vært med på noe lignende tidligere. Jeg har lært mye. Jeg har sugd til meg alt, og hatt det moro.

11 uker siden 6-1 tapet

Det er bare 11 uker siden Liverpool tapte 6-1 for Stoke på Britannia Stadium, men den kampen var verken Gomez, Christian Benteke, James Milner eller Nathaniel Clyne med på.

Echo tror alle disse fire starter på søndag.

- 6-1 tapet har ikke vært nevnt etter at jeg kom til klubben. Alle er positive og ser frem til kampen, sier Gomez.

- Jeg husker jeg så klipp fra den kampen på TV. Jeg visste ikke at jeg skulle til Liverpool på det tidspunkt. Jeg hadde snakket med dem, men ingenting var avgjort. Det var et ekstraordinært resultat, men det er gjort mange endringer på troppen siden den gang.

- Alle ser frem til søndagens kamp. Jeg er sikker på at de som var involverte i kampen i mai vil bruke det som motivasjon. Etter en god preseason har vi tro på at vi kan reise dit og få et godt resultat, avslutter Gomez.

LES OGSÅ: - VELDIG STORT POTENSIALE