To spillere tilbake i trening

Det lysner på skadefronten for Aston Villa.

Mens Brendan Rodgers må klare seg uten sentrale spillere som Jordan Henderson, Christian Benteke, Dejan Lovren og Roberto Firmino mot Aston Villa i morgen, var rapportene langt mer oppløftende for hans managerkollega i Villa, Tim Sherwood, i dag.

To av de tre spillerne som tidligere i uken ble rapportert å være usikre til kampen i morgen, er nå tilbake i trening. Idrissa Gana Gueye var tilbake i full trening i går, mens Adam Traore vil begynne å trene igjen i ettermiddag, melder Birmingham-klubben på sine offisielle nettsider.

Under sin pressekonferanse i dag sa Sherwood at Traore vil begynne å jobbe med ball igjen i dag, etter å ha begynt lett trening igjen tidligere i uken. Den tidligere Barcelona-vingen har slitt med et ankelproblem.

Idrissa Gana Gueye, som sto over kampene mot West Bromwich og Birmingham på grunn av et hamstring-problem, ventes nå å spille på Anfield.

- Adama kommer til å trene litt i dag. Vi får se hvordan det går. Han har drevet løpetrening tidligere, men i dag vil han begynne å trene med ball igjen, sa Sherwood under sin pressekonferanse tidligere i dag.

- Idrissa trente torsdag, og vi skal se hvordan han føler seg i dag. Han kan komme til å spille i morgen. Spesialisten må ha hatt en tryllestav, la han til.

- Han har vært utmerket etter at han kom til klubben. Han er den av de nye spillerne som har imponert mest. Idrissa har trolig vært vårt beste kjøp så langt. Han har funnet seg veldig godt til rette.

Sherwood håper også at Gabriel Agbonlahor skal kunne spille mot Liverpool i morgen, selv om angriperen ble byttet ut med skade i baksiden av leggen under ligacupkampen mot Birmingham i midtuken, og ikke har trent siden.

- Forhåpentligvis blir Gabby ok til kampen. Vi håper det. Han er tvilsom. Han har ikke trent ennå, men vi vil gi ham alle muligheter til å spille.

- Vi har alle disse tre spillerne i tankene med hensyn til morgendgen, men bare 11 kan spille.

Sherwood kunne også fortelle at Gary Gardner vil være tilbake i trening over helgen, mens Jores Okore har fremgang etter to måneder på sidelinjen med en kneskade.

- Jores bygger seg opp igjen. Det går bra, men han er fortsatt ikke klar for å spille kamp. Gary kommer til å begynne å trene igjen etter skade på mandag, så skadesituasjonen er ikke så ille, avsluttet Sherwood.