Tre brasilianske mål i treningkamp

Etter å ha gitt bort en 2-0-ledelse, avgjorde Philippe Coutinho fredagens treningskamp bak lukkede dører på Melwood. Se det første målet.

Philippe Coutinho scoret to ganger og Roberto Firmino en gang, da Liverpool vant 3-2 i en treningskamp mot Wolves bak lukkede dører på Melwood fredag.

Fire brasilianere

Tilsammen stilte Liverpool med fire brasilianere på banen. For ved siden av de to var også Lucas Leiva og Allan Rodrigues de Souza i aksjon.

Og det var ikke noe dårlig mannskap Liverpool stilte med ellers heller. Både Kolo Toure, Dejan Lovren, Alberto Moreno og Joao Carlos Teixeira var i startoppstillingen.

Fra 2-0 til 2-2

Coutinho scoret det første målet etter bare åtte minutters spill, og Firmino doblet ledelsen like etter.

Dermed gikk lagene til pause på stillingen 2-0, ifølge Liverpoolfc.com.

Wolves kom tilbake i kampen tidlig i andre omgang med to scoringer. Men Coutinho viser at han har scoringsformen inne om dagen, og sikret seieren for Liverpool.

Dette var Liverpools lag: George, Alexander-Arnold, Toure, Lovren, Moreno, Lucas, Allan, Teixeira, Coutinho, Firmino, Sinclair. Innbyttere benyttet: Woodburn, Ojo, Dunn, Whelan, Ejaria, Canos, Kane.