Tre gule på tre kamper

Joe Gomez fikk sitt tredje gule kort på tre kamper, og nærmer seg suspensjon med rekordfart.

79 minutter ut i kampen på Emirates i går kveld ble Joe Gomez belønnet med gult kort av dommer Michael Oliver, for å ha dratt ned en Arsenals-spiller. 18-åringens tredje gule kort på tre kamper.

Fem gule kort før 31.desember betyr at man i henhold til regelverket må stå over en kamp. For Gomez kan denne suspensjonen komme allerede før høstmørket senker seg over de britiske øyer. Etter tre kamper og tre gule kort, er tenåringen nemlig bare to nye gule kort unna å måtte stå over en kamp.

Selv fokuserer imidlertid London-gutten på det positive, nemlig at Liverpool også holdt buret rent for tredje kamp på rad, da de gjestet Emirates i går kveld.

- Vi skapte noen store sjanser. Når du kommer til Emirates, på bortebane, og dominerer som vi gjorde i første omgang, er det skuffende å ikke ta vare på sjansene. Men til slutt må vi si oss fornøyd med resultatet, sier Gomez til Liverpoolfc.com.

18-åringen ble av Liverpool.no kåret til sitt lags beste spiller i går.

- Jeg synes dette er artig. Vi holdt nullen for tredje kamp på rad, noe som er flott for oss i den bakre fireren og for Simon Mignolet også.

- Simon viste sine kvaliteter, spesielt på skuddene som skiftet retning. Vi er heldige som har ham bak oss. Forhåpentligvis fortsetter vi slik som dette, og scorer noen mål i tillegg.