Treningskamp i Malaysia

Liverpool FC bekrefter at klubbens førstelag vil spille en kamp i Malaysia i juli, som en del av sin preseason-tur i sommer. De møter Malaysia XI på Bukit Jalil National Stadium i Kuala Lumpur fredag 24.juli.

Dette blir Liverpools første visitt til Malaysia siden et tilsvarende besøk i 2011.

Treningskampen blir bare en av flere aktiviteter som Liverpool-troppen skal delta på i Kuala Lumpur. Gjennom Liverpool FC Foundation vil de også jobbe med veldedighetsprosjekter, og i tillegg vil det bli arrangementer for lokale supportere.

- Vi besøkte Kuala Lumpur som en del av vår preseason-tur i 2011, og støtten vi fikk var helt utrolig, sier daglig leder Ian Ayre til Liverpoolfc.com.

Tilsvarende kamp i 2011 ble svært målrik. Den endte 6-3 til Liverpool. Maxi Rodriguez og David N'Gog ble begge tomålsscorere, mens Dirk Kuyt og Charlie Adam på straffe gjorde de to siste målene for Liverpool. Som kjent er ingen av disse spillerne i klubben lenger.

- Jeg snakker ikke bare om støtten fra de over 80 000 som møtte opp for å se oss spille på Bukit Jalil, men alle supporterne vi traff i løpet av vårt besøk, fortsetter Ayre.

- Preseason er viktig for spillerne i forberedelsene til den nye sesongen, og kampen mot Malaysia XI er en spennende del av disse forberedelsene, avslutter Liverpools daglige leder.

Kampen i Kuala Lumpur er den tredje preseason-kampen som Liverpool FC har bekreftet for kommende sommer. Fra før er det kjent at de røde møter Brisbane Roar på Suncorp stadium i Queensland fredag 17.juli og Adelaide United på Adelaide Oval mandag 20.juli.

Som kjent er ligastart for 2015/16-sesongen en uke tidligere enn det som har vært vanlig praksis de siste sesongene. Den nye sesongen sparker nemlig i gang allerede lørdag  8.august.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - sjekk ut denne linken!