Treningskamp mot Morecambe i august

Morecambe fra League Two annonserer at de skal møte et sammensatt Liverpool XI-lag på Globe Arena 1. august klokka 16.00 norsk tid.

Det er samme dag som førstelaget skal bryne seg på de finske seriemesterne, HJK Helsinki, i Helsingfors, noe som betyr at Liverpool XI trolig vil bestå av juniorer og spillere som ikke blir med til Finland.

– Det er stort å kunne spille mot Liverpool, uansett når det er. Vi skal følge nøye med på hvem fra Liverpools stall som ikke skal ta turen til Finalnd for deres treningskamp samme dag, sier Morecambe-manager Mark Dixon til klubbnettsidene.

Inngangsbillett for voksne koster ti pund. Mer informasjon rundt billettsalg offentliggjøres ved en senere anledning, melder vertslaget. Morecambe ligger omtrent en halvannen time biltur nord for Liverpool.

Tidligere har det blitt kjent at Liverpool XI skal møte Cork City og Waterford United på bortebane henholdsvis 11. og 17. juli.

Shrimps to welcome a Liverpool XI on August 1sthttp://www.morecambefc.com/news/article/liverpool-xi-friendly-announced-2510061.aspx

Posted by Morecambe FC on 27. juni 2015