Trio får «Golden Samba»

Philippe Coutinho er kåret til Årets spiller av Liverpool-forumet Red All Over The Land, mens Raheem Sterling får prisen for Årets unge spiller. Steven Gerrard markeres med en «legendepris».

Det er femte gang den populære supporterprisen skal deles ut, og Coutinho har vunnet kampen om å bli Årets spiller hos Red All Over The Land-forumet med soleklar margin.

Les også: Månedens spiller – igjen

Den brasilianske 22-åringen var også den eneste Liverpool-spilleren som kom med på Årets lag i Premier League. Kommende uke er han i tillegg favoritt til å vinne den gjeveste prisen under klubbens årlige gallamiddag, LFC Players’ Awards.

– Jeg vil bli overrasket dersom han ikke vinner. Han har scoret mål, og som spiss likte jeg å spille med spillere som ham, for du vet at du kommer til å få noen sjanser i løpet av kampen. Han har en av de spillerne som kan åpne opp forsvar, sa Robbie Fowler om brassen tidligere denne måneden.

Red All Over The Land gir Sterling prisen for Årets unge spiller i klubben, mens Gerrard, som spiller sin siste kamp på Anfield i kveld, får en utmerkelse for alt han har gjort i Liverpool-trøya siden han slo igjennom på førstelaget i 1998.

Fotballforumet kaller det en «legendepris», og det er norske William Herstad som skal overrekke Gerrard gullskoen. Utdelingen skjer ved The Kop etter kveldens kamp mot Crystal Palace.

PUBLIKUMSPRIS: Her får Jamie Carragher en «Golden Samba» av William Herstad i 2013.