Trio tilbake for Southampton

Southampton-manager Ronald Koeman kan fryde seg over å ha trioen Matt Targett, Morgan Schneiderlin og Shane Long (bildet) tilbake etter skader foran kampen mot Liverpool.

Matt Targett sto over kampen mot West Ham forrige onsdag etter en skade han pådro seg mot QPR, og Morgan Schneiderlin var heller ikke i stand til å spille mot The Hammers. Begge er friskmeldt foran kampen mot Liverpool. Shane Long pådro seg en ribbeinsskade i FA-cupkampen mot Crystal Palace, men skaden er nå leget, og spissen meldes spilleklar til søndagens kamp.

Southampton må dog klare seg uten skadede Toby Alderweireld og suspenderte Ryan Bertrand. Emmanuel Mayuka og Jay Rodriguez er også ute.

- Toby er ikke tilgjengelig. Han er på bedringens vei, men søndagens kamp kommer for tidlig for ham, uttaler manager Koeman til Southamptons offisielle nettside.

- Matt Targett vil være tilbake på laget, og Shane Long trente som normalt i dag. Det gjorde Morgan også, noe som er positivt.

- Vi har to dager til. Vi må se hvordan spillerne reagerer på dagens trening, men jeg er positiv med tanke på at alle tre kan bli inkludert i troppen til søndagens kamp.