Trolig ung benk mot Spurs

João Carlos Teixeira (bildet) kan være i Liverpool-troppen for første gang denne sesongen.

De mange skadene i Jürgen Klopps mannskap gjør at tyskeren ser mot akademiet for å fylle kamptroppen i dagens møte med Tottenham på bortebane. Sammen med Jerome Sinclair, Connor Randall og Pedro Chirivella har Teixeira reist med laget til hovedstaden.

Les også: – Vurderer å starte med Sturridge på benken

Det bekrefter lokalavisen Liverpool Echo, som skriver at firkløveren kan få en plass på benken. Klopp må nemlig klare seg uten Danny Ings, Joe Gomez, Christian Benteke, Jordan Henderson, Roberto Firmino, Jordan Rossiter og Jon Flanagan i Liverpool-debuten.

Teixeira fikk førstelagsdebuten allerede i februar 2014, mot Fulham borte, men har ikke spilt en tellende A-lagskamp i helrødt siden. 22-åringen, som fikk noen minutter på banen under oppkjøringen i sommer, var utlånt til Brighton forrige sesong, hvor han ble kåret til årets unge spiller.

Sinclair, som er 19 år, har heller ikke spilt annet enn U21-fotball denne høsten, men fikk sine to første Premier League-innhopp på tampen av forrige sesong.

Chirivella debuterte i bortekampen mot Bordeaux i september, mens Randall fortsatt står uten en tellende førstelagskamp.

Les også: – Tvinges til å ta Europaligaen seriøst