Tror Aguero kan rekke Liverpool-kampen

Manchester City-manager Manuel Pellegrini har håp om å få tilbake skadd kvartett til Liverpool-kampen.

Det var etter uavgjort-kampen mot Aston Villa i helgen at Pellegrini uttalte at han hadde håp om at Sergio Aguero skal bli tilgjengelig mot Liverpool, som er første ligakamp etter landskampene som spilles denne uken og neste uke.

– Jeg håper at Aguero, Silva, Nasri og Zabaleta vil jobbe med fysioterapeutene denne uken, og at de neste mandag kan begynne å trene sammen med resten av troppen. Når det gjelder Aguero, så får vi se hvor mye fremgang han får denne uken, men det er kanskje en sjanse for at han kan være tilbake mot Liverpool, sa City-manageren.

Dersom Aguero, Nasri og Silva ikke rekker Liverpool-kampen, kan ligalederen stå overfor en aldri så liten spisskrise når de møter Liverpool på Etihad Stadium lørdag 21.oktober. Wilfried Bony fikk nemlig en strekk i baksiden av låret mot Aston Villa, og haltet av banen i første omgang. Dermed måtte Pellegrini operere uten en eneste spiss på banen resten av kampen.

Dersom verken Bony eller Aguero rekker Liverpool-kampen, betyr det at City bare har 19 år gamle Kelechi Iheanacho som eneste rene spiss i troppen. Men Raheem Sterling og Kevin De Bruyne kan også benyttes på topp.