Tror Besiktas vil angripe

Besiktas kom til Anfield med en kontringstaktikk. Liverpool-keeper Simon Mignolet venter et mer offensivt tyrkisk lag i returen på Atatürk Stadium i kveld.

- Vi leder 1-0 detter den første kampen, og de vet de må score for å gå videre, forklarer Mignolet til Liverpoolfc.com.

- Det gjør at kampen vil bli litt annerledes enn den på Anfield. I den kampen la de seg bakpå litt mer enn jeg tror de vil gjøre i kveld. De forsøkte å holde nullen, og komme hjem til Tyrkia med 0-0 eller 1-1.

- Nå vet de at de må score mål, så kampen blir nok mer åpen. Vi må konsentrere oss om oss selv. Alle kamper på bortebane i Europa er vanskelige.

- Så snart avspark tas i kveld glemmer vi hva som skjedde i den første kampen, og betrakter dette som en enkeltstående kamp. Vinner vi denne kampen, er vi videre til neste runde. Det er slik vi bør se på dette, i stedet for å tenke for mye på hva som skjedde i den første kampen.

- Det kommer til å bli litt av en stemning på stadion. Noen av våre gutter vil ha gode minner herfra. Forhåpentligvis går vi videre til neste runde. Det er det eneste som betyr noe.

- Vi vet det ikke blir lett. De har et godt lag, det viste de på Anfield. Men vi må sørge for at vi, med den 1-0 ledelsen vi har etter hjemmekampen, kan reise hjem etter å ha sikret oss avansement i Europa League.

- Vi ønsker å spille i Champions League neste sesong, og det er fem måter å gjøre det på: Sørge for at du er blant topp fire i Premier League eller ved å vinne Europa League. Men nå skal vi ikke se for langt frem i tid, og begynne å tenke på en eventuell finale eller å vinne Europaligaen. Først må vi sørge for å gjøre jobben mot Besiktas.

- Kampen mot Manchester City kommer tett etter denne. Avspark er rundt middagstider, ikke lenge etter at vi kommer hjem fra Istanbul. Men vi tenker egentlig ikke på den kampen ennå.

- Vi må sørge for at vi kommer hjem fra Istanbul og restituerer oss bra foran den kampen. Men Besiktas er det eneste vi tenker på nå. Det er det eneste vi kan tenke på nå. Vi kan ikke tenke på kampene som kommer etterpå.