Tror Liverpool kan ta igjen Manchester City

Nå er det kun syv poeng som skiller rødtrøyene fra de regjerende Premier League-mesterne, og Jordan Henderson tror Liverpool er i stand til å passere dem på tabellen i løpet av våren.

– Det er alltid mulig. Det viktigste er at vi fokuserer så mye vi kan på oss selv, holder flyten gående og bare ser hvor langt det tar oss, forteller mannen som ledet Liverpool mot de lyseblå på søndag, ifølge Liverpool Echo.

– Vi ønsker å vinne hver eneste kamp, og jeg tror vi har muligheten til å gjøre det. Vi har en god nok stall. Vi må bare sørge for å holde beina på jorda. Forhåpentligvis kan vi fortsette å bygge videre på dette.

24-åringen, som måtte ta en smertestillende sprøyte i foten etter å ha gått glipp av turen til Istanbul før helga, scoret kampens første mål, noe som var hans fjerde for sesongen, på briljant vis.

Valgte rett

Selv mener Henderson at matchvinnermålet til Philippe Coutinho var «hakket bedre» enn sin egen suser, men han forteller at de offensive løpene må stadig vurderes og ofte holdes igjen.


DRØMMESCORINGER: Det var to eminente Liverpool-mål som senket Manchester City. (Video: TV 2)

– Noen ganger er jeg bare nødt til å være mer disiplinert i den rollen jeg spiller, og jeg kan ikke storme fremover like mye som jeg har gjort tidligere. Jeg må velge smart. Heldigvis valgte jeg riktig tid til å gå i angrep her, og jeg fikk scoringen.

Hyller Coutinho

Ledermålet, som er blant de aller flotteste på Anfield de siste sesongene, ble likevel overskygget av Coutinhos prestasjoner og fulltreffer foran The Kop. Det har ikke Liverpools visekaptein noen problemer med.

– Han er helt utrolig med den kvaliteten han har. Han kan nå så langt han bare ønsker. Han er akkurat den samme på treninger som dere ser på banen. Han jobber steinhardt og har en strålende mentalitet, skryter Henderson.

Les også: – Vi må stå på videre

For én måned siden bekreftet klubben at den 22-årige brassen hadde skrevet under på en kontraktsforlengelse. Coutinho, som kom fra Inter i januar for to år siden, er bundet til Merseyside-klubben frem til 2020.

– Han er en enormt viktig spiller for oss. Han har nylig signert en langtidskontrakt, noe som er stort for klubben. Man er nødt til å ha ham her så lenge som mulig, legger 24-åringen til.