Tror Lovren ble overrasket av Liverpool-presset

– Mange tror det spranget ikke er noe problem, men så slår det dem i ansiktet, sier Phil Thompson om Dejan Lovrens første sesong.

Dejan Lovren spilte en av sine beste Liverpool-kamper i serieåpningen mot Stoke sist helg.  

Hans første sesong i Liverpool-trøya ble derimot ikke som forventet av mannen som kom til klubben som tidenes dyreste Liverpool-forsvarer.

- Må lære å leve med det

Liverpool-legenden Phil Thompson tror rett og slett overgangen ble for stor.

– Med all respekt til Southampton, men det å være en Liverpool-spiller er noe helt annet. Oppmerksomheten og fokuset på det du gjør er så mye større. Det er mer media, og hver feil man gjør blir forstørret, sier Thompson til Liverpool Echo.

– Mange tror det spranget ikke er noe problem, men så slår det dem i ansiktet. Jeg tror Dejan er en av dem. Jeg tror at presset overrasket ham, og det at hver eneste feil blir uthevet. De gode prestasjonene blir det ikke sagt mye om, fordi de er forventet. Man må lære seg å leve med det, sier han.

Må få satt en duo

Thompson mener det er en nøkkel for Rodgers at han får satt en duo i midtforsvaret denne sesongen.

– Det handler om å kjenne partnerens begrensinger og forstå hverandres spill.

– Du tar ikke risiko som midtstopper. Du tenker ikke: «Martin Skrtel vil vinne den headingen med spissen». Du må tenke: «han kommer til å misse den, og jeg må være klar for å dekke opp». Det høres negativt ut, men man må forvente det verste, sier Thompson til Liverpool Echo. 

LES OGSÅ: Dette er spillerne Rodgers ville ha