U17-laget nådde ikke semifinalen i Amsterdam

To nederlag og én seier var ikke nok til å komme blant de to beste i gruppa for Liverpool U17 i nederlandske ABN AMRO Future Cup. Laget avslutter mot Galatasaray i morgen.

De røde, som spilte seg helt til finalen i fjorårets utgave av turneringen, tapte 0–2 for Juventus ved lunsjtid i går. Senere på dagen slo de Celtic med ett mål og tok sine første poeng.

Resultatene betød at akademispillerne var nødt til å slå gruppeleder Anderlecht i formiddag hvis de skulle komme til semifinalen. Det klarte de ikke. Belgierne, som ennå ikke har tapt i cupen, banket rødtrøyene 5–0.

Les også: Wilson og Ojo toppscorere i fjor

Dermed havnet Liverpool på tredjeplassen i gruppa, bak Anderlecht og Juventus. I den andre puljen avanserte vertslaget Ajax og Porto til semifinalene, mens Galatasaray fra Tyrkia endte som nummer tre.

I morgen, mandag, avsluttes turneringen med sluttspillet. Treerne og firerne i hver gruppe skal måle krefter, og Liverpool møter følgelig Galatasaray klokka 11.30 norsk tid. Senere på dagen, klokka 15, spilles finalen, skriver Ajax på sine nettsider.

Lørdag 4. april
Ajax – Schalke 4–0
Porto – Galatasaray 1–1
Porto – Ajax 1–0
Schalke – Galatasaray 1–2

Liverpool – Juventus 0–2
Celtic – Anderlecht 0–2
Celtic – Liverpool 0–1
Juventus – Anderlecht 0–0

Søndag 5. april
Ajax – Galatasaray 2–0
Porto – Schalke 0–0

Liverpool – Anderlecht 0–5
Celtic – Juventus 1–1

Mandag 6. april
10.00: Schalke – Celtic
10.00: Ajax – Juventus (semifinale)
11.30: Galatasaray – Liverpool
11.30: Porto – Anderlecht (semifinale)
15.00: Finale