U18 tapte 3-1 for Sunderland

Liverpool U18 tapte i dag 3-1 for Sunderland på bortebane, i første kamp i play-off i U18-serien.

Neil Critchleys mannskap tok ledelsen, da Wade Maxwell headet i mål et innlegg fra Yan Dhanda.

Liverpool var gode i første omgang, og presset vertene bakover. De røde skapte flere sjanser til å øke ledelsen, men fikk ikke flere scoringer.

Sunderland kom litt bedre med helt mot slutten av omgangen, og utlignet like før pause på et frispark. Neil Critchleys mannskap var dog uheldige som bare kunne gå til pause med uavgjort.

Sunderland gikk knallhardt ut i annen omgang, og scoret to ganger på på to minutter. Deretter la vertene seg bakpå og sikret seieren inn.

- Ser man bort fra resultatet, leverte vi en god kamp, så det er positive ting vi tar med oss videre, sier trener Critchley til Liverpoolfc.com.

- Vi skapte sjanser til å score flere mål, men klarte ikke å ta vare på dem, konkluderer han.

Liverpools lag: Firth, Brewitt (Roberts), Masterson, Polgar (Johnston), Alexander-Arnold, Kane, Nicholas, Ejaria, Dhanda, Virtue (Whyte), Maxwell.
Ubenyttet reserve: Wheeler