U19 til topps i Tyskland

Liverpool U19 vant i ettermiddag Volksbank-cup 2015 i Tyskland, etter å ha slått 1 FC Nürnberg på straffespark-konkurranse i finalen.

Liverpool vant også semifinalen mot Tottenham på straffespark-konkurranse. Som i semifinalen kom også Liverpool best i gang i finalen mot Nürnberg. Sergi Canos prøvde seg med en avslutning etter 9 minutter, uten at han klarte å overliste tyskernes keeper.

Tjue minutter ut i matchen prøvde Cameron Brannagan seg med et skudd fra 17 meter, og to minutter senere satte Canos ballen i mål og ga de røde ledelsen.

På overtid i første omgang utlignet Nürnberg etter et hjørnespark, som ble satt i mål ved bakre stolpe.

Ti minutter etter pause gjorde Liverpool et bytte. Kent kom inn for O'Hanlon. Omgangen fortsatte i høyt termpo, og Fulton gjorde jobben sin når tyskerne fikk en dobbeltsjanse seks minutter senere.

Etter 2x25 mnutter sto det 1-1, og turneringen skulle avgjøres på straffespark-konkurranse:

Trickett-Smith 1-0
Tiefenbrunner 1-1