U21-EM over for Ings

England og Danny Ings er utslått av U21-EM i Tsjekkia etter tap for Italia.

Ings fikk sin første start for England i mesterskapet.

Liverpool-spissen fikk en stor sjanse når han ble spilt gjennom etter et snaut kvarter av kampen mot Italia, men skjøt i nettveggen fra skrått hold.

Sett bort fra denne sjansen var England tafatte i første omgang, og Italia ledet 2-0 til pause.

57 minutter ut i kampen ble Ings felt stygt ute ved sidelinja, men kom seg på beina igjen i en situasjon der Italias Zappacosta fikk gult kort.

På det påfølgende frisparket hadde Liverpool-angriperen en farlig stuss som gikk like utenfor bakre stolpe, uten at noen av hans lagkamerater rakk frem til ballen.

Snaue tjue minutter før slutt økte Italia til 3-0.

Åtte minutter før slutt var Ings svært nær å få beinet på et lavt innlegg fra venstre, men heller ikke denne gangen hadde spissen lykken med seg.

Nathan Redmond sørget for at engelskmennene fikk et trøstemål tre minutter på overtid.