U21: LFC – Sunderland 1–0

Cameron Brannagan ble matchvinner da de røde vant og passerte Sunderland på tabellen i kveld. Lloyd Jones var tilbake fra utlån og imponerte i Liverpool-forsvaret.

De to lagene ligger på henholdsvis niende- og åttendeplassen i U21-ligaen. Liverpool, poenget bak kveldens gjester, har for øvrig to kamper til gode på bortelaget.

Lloyd Jones er tilbake og kommer rett inn i midtforsvaret etter det seks uker lange låneoppholdet i Cheltenham Town dette året. Harry Wilson, som slet med en vond ankel etter forrige serierunde, starter i Liverpool-angrepet, mens Ryan Fulton spiller sin andre ligakamp for sesongen.

Jordan Rossiter er nyoperert og ute i to måneder.

Liverpools startoppstilling: Ryan Fulton; Ryan McLaughlin (Kevin Stewart 52), Lloyd Jones, Joe Maguire, Brad Smith; Jordan Williams, Alex O’Hanlon; Connor Randall (Daniel Trickett-Smith 76), Cameron Brannagan, Harry Wilson (Sergi Canós 76); Jerome Sinclair.

Benken: Lawrence Vigouroux, Daniel Cleary.

Vi oppdaterer saken med de viktigste hendelsene fra oppgjøret.

FØRSTE OMGANG:

1. min: Liverpool tar avspark, og kampen er i gang.

5. min: Rolig åpning på oppgjøret under flomlysene. Liverpool har ballen mest.

8. min: Sunderland slår langt mot spissen, men Jones vinner hodeduellen.

12. min: De røde forsøker å presse bortekeeperen, men han får klarert uten problemer.

13. min: Gjestene legger inn, og kommunikasjonen mellom Maguire og Fulton er ikke perfekt. Førstnevnte sender ballen ut til corner.

13. min: Liverpool er kompakte i boksen og får ette hvret presset Sunderland utover igjen.

17. min: Sunderland har et lite overtak i kampen nå.

18. min: Mandron får ballen i boksen for gjestene, men Liverpool-forsvaret slipper ham ikke igjennom.

20. min: Sunderland-spiller Beadling får kort for en takling på Sinclair.

23. min: Vertene triller ballen, men skaper foreløpig ingenting.

26. min: Strålende pasning av O'Hanlon mot Wilson, men waliseren klarer ikke å lobbe over keeperen. Liverpools beste mulighet så langt.

33. min: Sinclair felles i boksen og roper på straffe. Dommeren vinker spillet videre, men der burde spissen fått medhold. Reprisene viser at Sunderland-forsvareren klipper ham ned.

38. min: MÅL! De røde tar ledelsen. Harry Wilson kommer seg ned på høyrekanten og legger lavt inn til Cameron Brannagan, som setter ballen i nettmaskene!

41. min: McNamee hos gjestene får gult kort.

43. min: Sunderland presser for en utlikning. Liverpool holder det tett bakover.

45. min: Pause.

Pauserapport: Det har vært en god omgang på Liverpool-akademiet i Kirkb. Vertene leder, men det har vært åpent, og Sunderland har absolutt ikke gjort seg bort. Begge lag har imidlertid slitt med å skape de store målsjansene – mye takket være godt forsvarsspill. Jerome Sinclair ble snytt for straffe etter halvtimen, men Harry Wilson sørget for at Cameron Brannagan fikk sende hjemmelaget foran omtrent syv minutter før pausen.

ANDRE OMGANG:

46. min: Bortelaget tar avspark.

52. min: Vertene er nødt til å bytte på grunn av skade. Kevin Stewart kommer inn for Ryan McLaughlin. Sistnevnte småhalter av banen.

55. min: Liverpool har vært det beste laget etter pause.

Alex O'Hanlon (bildet) har vist seg frem med flere gode pasninger. Han sto også bak pasningen som fant Harry Wilson i forkant av ledermålet.

60. min: Greenwood utfordrer på venstresiden og klinker til. Like over. Det var omgangens foreløpig største målsjanse.

63. min: Stygg takling av Sunderland-back Robson mot Williams, og en rekke spillere fra begge lag begynner å krangle. Robson slipper unna med gult kort – man kunne ikke sagt noe på om det hadde blitt rødt – og Williams er på beina igjen etter kort behandling.

67. min: De røde sliter med å komme til sjanser. Sunderland er svært godt organisert bakover.

68. min: Greenwood utfordrer Liverpool-forsvaret igjen, og han kommer på skuddhold inne i boksen, men avslutningen blokkeres.

72. min: Sunderland har kommet mye mer med i omgangen etter en start hvor Liverpool var best.

74. min: Michael Beale gjør klar et dobbelbytte for hjemmelaget.

76. min: Nå kommer byttene. Daniel Trickett-Smith tar over for Connor Randall, mens Sergi Canós kommer inn for Harry Wilson.

80. min: Liverpool forsøker å stå høyere nå.

81. min: Rødtrøyene angriper ved Canós. Han spiller ut til Trickett-Smith på venstre, men innlegget når aldri inn i boksen.

82. min: Dommeren gir O'Hanlon gult kort for munnbruk.

90. min: Det legges til fem minutter.

91. min: Bortelaget har foreløpig ikke satt inn noen sluttspurt.

94. min: Ballen befinner seg på Sunderlands halvdel. Liverpool ser ut til å ha full kontroll.

95. min: Canós får behandling etter en kollisjon med keeperen. Spanjolen har smerter i leggbeinet.

96. min: Den tidligere Barcelona-spilleren halter av banen.

98. min: Det er slutt!

Sluttrapport: Det var to jevne omganger under flomlysene, men Liverpool var et lite hakk bedre. Cameron Brannagans scoring før pause var det eneste som skilte lagene på akademigresset i Kirkby. Sunderland kom aldri til et siste sluttpress på tampen, og Liverpool var faktisk nærmere 2–0 enn noe annet. Gjestene utfordret smått ved innbytter Greenwood på venstresiden, men solid forsvarsspill – spesielt fra Lloyd Jones – holdt «De sorte kattene» unna poeng i nordvest. Dermed står Liverpool med seks poeng på sine to siste kamper.