Uke 13

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Lørdag 28. mars

Glen Johnson kan havne i Barcelona når avtalen med Liverpool løper ut til sommeren, skriver Liverpool Echo – og siterer «spanske medier». Avisen hevder at katalanerne vurderer Johnson som en midlertidig erstatter for Dani Alves (31), som trolig forlater klubben gratis til sommeren.
Liverpool Echo

Milan og Liverpool konkurrerer om signaturen til Dortmund-angriper Ciro Immobile (25). Italieneren har bare scoret tre ganger for tyskerne siden overgangen fra Torini i fjor sommer, og spissen har havnet ute i kulda hos Bundesliga-klubben. Liverpool står klare til å betal 13 millioner pund for ham.
The Telegraph

Liverpool ønsket å hente keeperen Norberto Neto fra Fiorentina på Bosman til sommeren, men på Anfield skal man ha fått beskjed om at Neto har valgt Juventus som sin nye klubb. Mathew Ryan hos Brugge er en annen sisteskanse som blir fulgt av Liverpools speidere. Kontrakten til reservekeeper Brad Jones løper ut etter sesongen og 33-åringen er ikke ventet å få noen ny avtale.
Daily Express

Fredag 27. mars

Arsenal og Liverpool kjemper om signaturen til Barcelona-backen Martín Montoya (23), som har fått knapt med spilletid under Luis Enrique. Katalaneren kommer til å koste 16 millioner pund. – Martín ønsker å forlate Barcelona så fort som mulig, sier høyrebackens agent, ifølge spansk presse.
Fichajes

En anonym kilde hevder Liverpool og Raheem Sterling (20) er milevis unna kontraktsenighet.
Daily Mail

Keylor Navas utelukker at han vil forlate Real Madrid til sommeren. Arsenal og Liverpool har vært koblet til 28-åringen, som er andrevalg mellom stengene på Santiago Bernabéu.
Marca

Etter en skuffende sesong med Roma skal playmaker Miralem Pjanic være åpen for å bytte beite. Bosnieren har vært linket til Liverpool over tid og rykter sier at et nylig besøk av Brendan Rodgers i Roma var for å sjekke tilgjengeligheten til den 24-årige bosnieren. Liverpool vil trolig kunne matche lønnsforlangende fra Pjanic, men Roma skal ønske hele £37M for et av sine største navn.
Corriere dello Sport

Torsdag 26. mars

Økonomisk hardt pressede Inter slipper Mateo Kovacic til Liverpool i mai. 20-åringen vil koste Anfield-klubben 22 millioner pund, selv om han skrev ny femårskontrakt med Inter for bare to måneder siden. Kroatiske Kovacic kostet Serie A-klubben 11 millioner pund da han kom fra Dinamo Zagreb i 2013.
Sportsmediaset

Liverpool er en av sju klubber som kniver om signaturen til Barcelona-back Dani Alves (31). Brasilianeren forlater trolig katalanerne til sommeren, og Manchester United og PSG står klare til å gi Liverpool konkurranse om Blaugrana-legenden. 31-åringen kan forlate Camp Nou gratis.
Daily Mirror

Onsdag 25. mars

Schalke-eide Kyriakos Papadopoulos, som for tiden er på utlån hos Bayer Leverkusen, er aktuell for Liverpool. Leverkusen ønsker seg grekeren permanent og har lagt inn bud på ham, men 23-åringen vurderer å forlate Bundesliga og prøve seg i et annet land. Liverpool ønsker midtstopperens tjenester.
Metro

Mario Balotelli (24), Rickie Lambert (33) og Fabio Borini (23) er uønsket av Liverpool-sjef Brendan Rodgers og selges trolig til sommeren. Rodgers vil pusse opp angrepsrekka på Anfield, og trekløveret blir til overs når klubben planlegger å hente inn spillere som Villarreals Luciano Vietto (21).
Daily Mail

Tirsdag 24. mars

Southampton ser ut til å slå Liverpool i kampen om signaturen til Micah Richards kommende sommer. Backen er lånt ut fra Manchester City til italienske Fiorentina for inneværende sesong, men kontrakten hans med de lyseblå fra Etihad løper ut i juli. Nå ønsker 26-åringen å finne et lag som vil bruke ham regelmessig. «Jeg ønsker bare å spille hver kamp. Det er det viktigste», sier engelskmannen.
Express

Monaco vil tilby Falcao (29) til en rekke europeiske toppklubber når utlånsavtalen med Manchester United løper ut. Colombianeren har ikke slått til på Old Trafford, men Liverpool skal likevel være blant klubbene som er interesserte i å berge karrieren til den tidligere Atlético Madrid-storscoreren.
The Independent

Roma planlegger å snyte Liverpool og Chelsea for den ukrainske landslagsstjernen Andrij Jarmolenko. Dynamo Kiev krever 19 millioner pund for flankespilleren, som nylig herjet mot Everton i Europaligaen. Liverpool har ifølge rapportene speidet på 25-åringen over lengre tid.
Sport Mediaset

Liverpool må punge ut 60 millioner euro for å sikre seg signaturen til Benficas Eduardo Salvio (24).
TuttoMercatoWeb

Mandag 23. mars

James Milner (29, Manchester City), Danny Ings (22, Burnley), Theo Walcott (26, Arsenal) og Mathew Ryan (22, Brügge) er Liverpools fire hovedmål når overgangsvinduet åpner til sommeren. Milner og Ings er på utgående kontrakter, mens Walcott ikke har kommet til enighet med Arsenal om ny avtale. I tillegg har Liverpools speidere fulgt Brügge-keeper Ryan tett de siste månedene.
The Telegraph

Dynamo Kiev-stjerne Andrij Jarmolenko (25) er aktuell for Liverpool. Den hurtige og driblesterke flankespilleren med det tunge skuddet vil koste Anfield-klubben 19,5 millioner pund.
Daily Star

Se forrige ukes ryktebørs her!