Uke 17

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 26.april

Liverpool var veldig interessert i å hente Kyriakos Papadopoulos til Anfield for to år siden, men en alvorlig kneskade som ikke var leget gjorde at man isteden valgte Mamadou Sakho. Til sommeren er den knallharde greske midtstopperen tilgjengelig på Bosman og han skal fortsatt bli fulgt av Brendan Rodgers. 23-åringen har denne sesongen spilt på utlån til Bayer Leverkusen, fra Schalke.
Sunday Mirror



Kolo Toure skal ha blitt tilbudt en ettårig kontrakt med Liverpool, men 34-åringen ønsker en avtale på to år og ser ut til å ende opp i den amerikanske ligaen med New York Red Bulls.
Sunday Mirror

Arsenal og Roma skal ha kastet seg inn i kampen om å få underskriften til James Milner, hvis kontrakt med Manchester City løper ut etter denne sesongen, men 29-åringen ventes å skrive under for Liverpool som har lovet han en mer sentral rolle på midtbanen.
Daily Star Sunday

Liverpool skal fokusere om kun å hente inn tre spillere til sommeren, en spiss, en sentral midtbanespiller og en keeper. Angriperen kan bli Stevan Jovetic fra Manchester City. 25-åringen skal ha en prislapp på £16M.
Daily Star Sunday
 

Lørdag 25.april

Rod Fanni hos Marseille er tilgjengelig på Bosman denne sommeren og Brendan Rodgers skal være interessert i å hente den rutinerte 33-åringen. Høyrebacken har spilt 24 kamper for Marseille denne sesongen, men vil ikke bli tilbudt en ny kontrakt.
Metro

Fredag 24.april

Memphis Depay er klar til å diskutere en potensiell overgang til Liverpool, etter å ha snakket med rivalene Manchester United først. Spilleren vil også snakke med Paris Saint-Germain før han bestemmer seg for hva som blir hans neste klubb. Manchester United anses som favoritter takket være spillerens nære forhold til Louis van Gaal.
Eindhovens Dagblad

Liverpool blir stadig mer sikre på at de skal klare å skrive en kontrakt med James Milner i sommer. Midtbanespilleren blir tilgjengelig på gratisovergang dersom han ikke skriver ny kontrakt med Manchester City.
ESPN

Brendan Rodgers er ivrig på å lokke Inter-stjernen Mateo Kovacic til Anfield, og vil forsøke seg på et bud som involverer at Lucas Leiva pluss en solid bunke pundsedler sendes motsatt vei. Inter verdsetter midtbanespilleren til £23M.
Tuttosport

Liverpool har ifølge rapportene lagt inn et bud på Real Madrid-stjernen Asier Illarramendi, i håp om å utkonkurrere Arsenal. Madrid-klubben ønsker £23M for midtbanespilleren, som skal være ivrig etter en overgang til Premier League.
Metro

Chelsea skal være i ferd med å slå Liverpool i kampen om Radamel Falcao. Colombianeren returnerer til Monaco i sommer, når utlånet hos Manchester United løper ut, men det forventes at han blir solgt. Liverpool har vært i forhandlinger om å kjøpe ham for £25.1M, men Chelsea ser nå ut til å slå dem.
Metro

PSV Eindhoven-vingen Memphis Depay møtte en Manchester United-delegasjon med Louis van Gaal i spissen på onsdag for å holde hemmelige samtaler om en overgang til Old Trafford i sommer. PSV har også gitt Liverpool og Paris Saint-German lov til å snakke med spillerens representanter om en sommerovergang.
Voetbal International

Torsdag 23.april

Liverpool vil forsøke seg med et bud på Romas midtbanespiller Radja Nainggolan i sommer. Anfield-klubben er villige til å by 40 millioner euro for beglieren. Cagliari har en eierandel på 50% i spilleren.
Forza Italian Football

Borussia Dortmund akter å gi Liverpool kamp om Sporting Lisboa-keeperen Rui Patricio i sommer. 27-åringen har 36 landskamper for Portugal.
O Jogo

Liverpool står klare til å sikre seg Mario Mandzukic når spissen forlater Atletico Madrid til sommeren. Liverpool akter å finansiere overgangen ved å selge Mario Balotelli. Mandzukic, som også har vært linket til Arsenal, har en prislapp på £26M.
Metro

Onsdag 22.april

Southampton, Manchester United og Liverpool vurderer alle et sommerbud på Newcastles Daryl Janmaat.
ChronicleLive.co.uk

Geoffrey Kondogbia er en spiller som kan være aktuell for Liverpool. Den 22 år gamle midtbanespilleren med en fortid i Sevilla har markert seg i Monaco denne sesongen. Valencia og Atletico Madrid er andre klubber som viser interesse for Kondogbia.
L Equipe

Liverpool har vært i kontakt med sportsdirektør Zorc hos Borussia Dortmund med tanke på muligheten for å hente inn Ciro Immobile. Mario Balotelli forventes å forlate Anfield etter en sesong og Immbole ses på som en mulig erstatter.
gianlucadimazio.com

Tirsdag 21.april

Liverpool tror de skal klare å sikre seg Birmingham Citys stortalent Damarai Gray, trass i konkurranse fra Premier League-rivalene Arsenal og Tottenham.
Goal.com

Manchester United og Liverpool har begge vist interesse for PSV-vingen Memphis Depay, men nå har United blitt enige med PSV om en overgangssum på £25M for 21-åringen.
Voetbal International

Jürgen Klopp, som forlater Borussia Dortmund etter denne sesongen, rapporteres å være ivrig på jobben som Liverpool-manager. 47-åringen foretrekker Liverpool-jobben foran mulige tilsvarende stillinger hos Manchester City eller Arsenal.
Herald.ie

Juventus vurderer å legge inn et bud på £50M for Raheem Sterling, i et forsøk på å utkonkurrere Arsenal og Chelsea.
Daily Telegraph

Juventus har kastet sine øyne på Raheem Sterling, og vil bruke penger fra et potensielt salg av franskmannen Paul Pogba til å lansere et bud.
Daily Mail

Mandag 20. april

PSG og Liverpool har fått tillatelse til å snakke med PSV-stjernen Memphis Depay (21), som også er i søkelyset til Manchester United. – Det ser dårlig ut med tanke på å beholde ham. De store klubbene er interesserte, sier PSVs tekniske direktør Marcel Brands. Nederlenderne håper at en budkrig mellom PSG, Liverpool og Manchester United vil drive prisen opp mot 30 millioner euro.
De Telegraaf

 

Radamel Falcao sin agent har vært i kontakt med Liverpool på grunn av en potensiell overgang til Anfield-klubben. Colombianeren har slitt på utlån hos Manchester United denne sesongen, og «djevlene» fra Salford kommer trolig ikke til å signere ham permanent fra Monaco i sommer. Spissens agent har pekt seg ut andre alternativer, og Liverpool skal være blant de interesserte klubbene.
Express

Liverpool er på vei til å sikre seg Yevhen Konoplyanka gratis i sommer. Klubben hadde fått godkjent et bud for halvannet år siden, men ukrainske Dnipro trakk seg i siste time. I sommer kan 25-åringen forlate dem ettersom kontrakten løper ut. «Som barn var målet mitt å spille i England», har spilleren sagt.
Metro

Manchester United leder kampen som PSV-angriper Memphis Depay foran Liverpool med god margin. Den nederlandske 21-åringen, som har imponert stort denne sesongen, er ifølge PSV verdt «mye mer» enn 15 millioner pund, noe Tottenham prøvde å kjøpe ham for i fjor, og nå bekrefter klubben at Manchester United har kommet med en forespørsel. Det ligger an til å bli Louis van Gaals første signering i sommer.
Mirror

Sjekk forrige ukes ryktebørs her!