Uke 2

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 11. januar

Både Liverpool og Tottenham har rettet fokuset mot Birmingham og spissen Demarai Gray – fordi situasjonen med Saido Berahino foreløpig er satt på vent. Gray har vekket interesse blant Premier League-klubbene etter å ha gjort sine saker bra i Championship denne sesongen. 1996-modellen skal ha en prislapp på 5 millioner pund.
Mirror

Merseyside-klubben må kvitte seg med Mario Balotelli dersom de skal hente Sampdoria-keeper Sergio Romero og Napoli-stjernen Gonzalo Higuaín. Det rapporteres om at Balotelli kan bli inkludert i en avtale med Sampdoria for å hente Argentinas førstekeeper til Nordvest-England.
Daily Mail

De røde klargjør et bud på Aston Villa-spiller Fabian Delph. Brendan Rodgers vet at Birmingham-klubben ikke ønsker å selge spilleren, og Liverpool vil derfor punge ut 7,5 millioner pund. Steven Gerrards farvel og Lucas-til-Inter-koblingene skal gjøre at Liverpool har et stort ønske om å gjennomføre overgangen.
Mirror

Saido Berahino avventer å skrive under på en forlengelse med West Bromwich, med håp om en overgang til Liverpool. Spissen jaktes også på at Tottenham, men selv foretrekker Berahino å dra til Anfield. Derfor vil han foreløpig ikke sette sitt navn på en avtale som kan gjøre ham til tidenes best betalte West Bromwich-spiller. Prislappen ligger på rundt 20 millioner pund.
Mirror

Lørdag 10. januar

Representanter fra Inter møtte Liverpool i går for å forhandle om Lucas’ fremtid.
Gazzetta dello Sport

Liverpool vurderer å erstatte Steven Gerrard med Roma-playmaker Miralem Pjanic. Den bosniske midtbanestjerna kan vente seg et bud på 23,5 millioner pund fra Anfield-klubben, og han vil få tilbudt en årslønn på fire millioner pund.
Gazzetta dello Sport

Alan Pardew, den ferske Crystal Palace-manageren, har forsikret fansen om at Liverpool er nødt til å varte opp med et kjempebud dersom de skal få Yannick Bolasie til å reise fra hovedstaden. ”Aldri si aldri, men jeg tror det må et ekstraordinært bud til for å hente ham i den situasjonen vi er i nå”, sier han.
Mirror

Fredag 9. januar

Lucas Leiva har fortalt Liverpool-ledelsen at han ønsker å forlate Anfield-klubben, og Inter Milan står klare til å kjøpe brasilianeren. Liverpool krever £7M for midtbanespilleren.
Daily Star

Mario Balotelli er ikke interessert i å slutte seg til Olympiakos på lån. Den greske klubben er villige til å betale hele italienerens lønn for å få låne ham ut sesongen, men Balotelli er ikke interessert i et slikt låneopphold. Paris Saint-Germain viser også interesse for Balotelli.
Tuttomercatoweb

Liverpool planlegger å hente Barcelonas andrekeeper Marc-Andre ter Stegen i januar. Tyskeren kom til Barcelona fra Borussia Mönchengladbach for £9.7M i sommer, men må finne seg i å spille andrefiolin for Claudio Bravo hos katalanerne. 22-åringen har kun fått spille cup denne sesongen, og det spekuleres i om han er på vei bort i dette transfervinduet. Arsenal og Manchester United har vurdert bud på 22-åringen, men rapporter i Spania antyder at Liverpool leder kampen om tyskeren.
Daily Star

Torsdag 8. januar

Liverpool-linkede Xherdan Shaqiri har fullført sin overgang til Inter.
BBC

Inter har vunnet kampen med Liverpool om den 23 år gamle playmakeren Xherdan Shaqiri. Bayern München har gått med på å låne ut Shaqiri til Inter for resten av sesongen, og Inter har en opsjon på en permanent overgang verdt 15 millioner euro til sommeren. Det forventes at Sahqiri er på plass i Milano i morgen.
Tuttomercatoweb

Lucas Leiva har sagt ja til å slutte seg til Inter, men Brendan Rodgers har så langt ikke vært villig til å gi slipp på brasilianeren.
La Gazzetta dello Sport

Chelsea, Manchester United, Arsenal og Manchester City har alle planer om å hente tidligere Liverpool-spiller Luis Suarez tilbake til England etter at uruguayaneren ikke har slått til i Barcelona.
Express

Liverpool er ute etter AS Romas midtbanespiller Miralem Pjanic. Bosnieren har kontrakt med Roma frem til juni 2018.
Il Messaggero

James Milner, som fylte 29 år denne uka, har ikke akseptert et nytt kontraktstilbud fra Manchester City. Den nåværende avtalen til den allsidige midtbanespiller løper ut etter denne sesongen og selv om klubber som Inter, Roma og Arsenal skal ha vist interesse, er Liverpool favoritter til å sikre seg hans signatur dersom det ikke blir enighet med City.  Fabian Delph (25) hos Aston Villa er i en lignende situasjon som Milner, i det kontrakten hans bare har et halvt år igjen å løpe. Liverpool har vist interesse, men det har også Tottenham i stadig større grad.
The Times

Onsdag 7. januar

Olympiakos har kommet med en overraskende henvendelse på Mario Balotelli. Den greske klubben ønsker Liverpool-spissen på lån for resten av sesongen.
Tuttomercatoweb

Roberto Mancini er interessert i å hente Lucas Leiva til Inter i dette transfervinduet, og tidligere Manchester United-kaptein Nemanja Vidic kan gå motsatt vei. Serberen har ikke vært noen suksess i Inter, og Vidic har ikke spilt mange kamper etter at Mancini tok over som manager for Serie A-klubben.
Calciomercato

Både Arsenal og Liverpool har vist interesse for Petr Cech, men Chelsea-keeperen ser nå ut til å være på vei til Roma. Rapporter i Italia forteller at målvakten skal trene med Rudi Garcias lag.
Daily Star

Lucas topper Inter-manager Roberto Mancinis innkjøpsliste i januar.
Talksport

Liverpool er ute etter å sikre seg Anderlecht-talentet Samuel Bastien i januar. 18-åringen har imponert i UEFA Youth League for sin belgiske klubb. Den defensive midtbanespilleren debuterte for Anderlecht sitt førstelag i desember. Han har også landskamper for Belgia U19.
Tutto Mercato

Steven Gerrard har fløyet til USA for å skrive under en kontrakt med LA Galaxy. En 18 måneders kontrakt verdt £4M. Gerrard fikk klubbens tillatelse til å fly til USA, selv om det bare er tre dager til Liverpools bortekamp mot Sunderland.
Mirror

Manchester United legger inn et bud på £1.5M for den Liverpool-linkede Aston Villa-stopperen Ron Vlaar. Nederlenderen er kontraktsløs til sommeren, og både United, Arsenal og Liverpool ønsker å sikre seg forsvarsspilleren.
Express

Stoke City har kastet seg inn i kampen med Liverpool og Inter om Bayern Münchens midtbanespiller Xherdan Shaqiri. Stokes assistent-manager Mark Bowen bekreftet interessen for Shaqiri i et intervju med BBC Radio i går. - Han er definitivt på vår liste, men det er konkurranse om en spiller av hans kvalitet. Det er andre klubber som er interesserte, men det betyr ikke at vi utelukker oss selv, sa Bowen.
ESPN

Paris Saint-Germain vurderer et bud på Mario Balotelli i januar.
Mediaset Italia

Crystal Palace-manager Alan Pardew er interessert i Rickie Lambert. Palace er i markedet etter en spiss, og Lambert er et av navnene London-klubben har på blokka. West Bromwich og Leicester er også interesserte i Lambert. Angriperen har kun gjort 2 mål på 23 kamper siden £4M-overgangen fra Southampton i sommer. 32-åringen ønsker å bli i Liverpool dersom han kan få mer spilletid.
Daily Mail

Liverpools håp om å sikre seg West Bromwich-spissen Saido Berahino svinner, ettersom den nye WBA-manageren Tony Pulis ønsker seg Andros Townsend og Aaron Lennon fra Tottenham, og er klar til å gjennomføre en byttehandel med Spurs isteden.
Express

Tirsdag 6. januar

Martin Ødegaard skal tirsdag kveld ha satt seg på et privatfly sammen med far Hans Erik, med endestasjon Madrid. Det 16-årige stortalentet skal ha bestemt seg for Real Madrid, etter at en lang rekke storklubber inkludert Liverpool har vist interesse for Strømsgodsets midtbanespiller, og skal ha åpnet for forhandlinger med tanke på permanent kontrakt.
VG

Det har vært mye snakk om at Liverpool ønsker å hente Divock Origi tilbake fra det året på utlån som klubbene ble enige om i sommer, og hvor mye man ønsket å betale Lille og hvor mye franskmennene skal forlange. Presidenten i Lille, Michel Seydoux, avviser imidlertid at det har kommet noe bud fra Anfield: "Det er ikke noe offisielt bud fra Liverpool for øyeblikket. Origi er hos Lille og vi regner med ham."
La Voix du Nord
 
Arsenal og Liverpool vil gi Borussia Dortmund kamp om signaturen til Benfica-talentet Goncalo Guedes. 18-åringen debuterte for Benfica i fjor, og har imponert med fart, teknikk og gode avslutter-egenskaper for reservelaget til Benfica. Tenåringens kontrakt med den portugisiske klubben løper ut etter denne sesongen. Benfica håper han skal forlenge kontrakten.
Express

Xherdan Shaqiri har verbalt sagt ja til å slutte seg til Liverpool. Han gjorde det allerede i sommer. Men da fikk Bayern München kalde føtter angående overgangen. Avtalen mellom partene står seg fortsatt, men Liverpool sliter å betale de de £10M som overgangen krever. Anfield-klubben har penger, så dette har sammenheng med finansielt fair play. Liverpool klarer trolig ikke å fullføre overgangen i dette overgangsvinduet, så det kan bli snakk om et lån. Juventus og Inter Milan er også med i bildet. Shaqiri foretrekker at en overgang er i boks innen fredag i denne uken, for det er datoen han må være tilbake på Bayern Münchens treningsfelt etter juleferien.
Blick

Suso vil bli AC Milan-spiller i 2015. Spørsmålet er når? I går ble den spanske spilleren i prinsippet enig med Serie A-klubben om en kontrakt. Hans kontrakt med Liverpool løper ut i juni, og da kan han slutte seg til Milan på gratisovergang. Susos agent var i Milano i går for å avtale en fireårskontrakt. Suso kan bli Milan-spiller tidligere enn juni dersom Brendan Rodgers bestemmer seg for å la ham gå i januar.
Gianlucadimarzio.com

Arsenal, Liverpool og Manchester City er oppmerksomme på at Atletico Madrid er klare til å selge Mario Mandzukic.
Daily Star

Leeds har tilbudt Lewis Cook en ny kontrakt for å forhindre at stortalentet går til Liverpool, Manchester United eller Arsenal.
Daily Star

Mandag 5. januar

Suso kommer til å signere en fireårskontrakt med AC Milan i sommer. Det kan også hende at overgangen skjer i januar.
Marca

Liverpool linkes igjen til Lazios Keita Balde Diao. Inter er også interesserte i spilleren, men kan bli priset ut av Liverpool ettersom Lazio forlanger 20 millioner euro for 19-åringen.
Il Tempo

Chelsea er i ferd med å sikre seg St Etiennes franske U16-landslagsspiller Rayan Souici, som også har vært et transfermål for Arsenal og Liverpool. Jose Mourinho har tilbudt 16-åringen en treårskontrakt, som det antas han vil signere senere denne uken.
Express

Juventus skal ha trukket seg ut av kampen om Bayern Münchens sveitsiske stjerne Xherdan Shaqiri. Liverpool har lagt inn et bud på €14 millioner, men spilleren ønsker seg helst til Serie A og Inter, selv om den italienske klubben bare ønsker en låneavtale med opsjon på kjøp.

Gazetta dello Sport


Liverpool står klar til å teste Aston Villa med å gjøre et fremstøt for å sikre seg midtbanespiller Fabien Delph og midtstopper Ron Vlaar. Begge de to spillerne er på kontrakter som går ut til sommeren, og Liverpool vil nå prøve seg på et bud på £15 millioner for å sikre seg begge to i januar.

Daily Star
 

Real Madrid vil by £35 millioner for Raheem Sterling og tilby han det dobbelte av hva Liverpool vil gi han i lønn.

Daily Star