Uke 24

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 14. juni

Carlos Tévez (31) kan bli Liverpool-spiller i sommer. Det skriver den spanske sportsavisen AS, som hevder at Juventus-angriperen vraker tilbud fra Atlético Madrid og gamleklubben Boca Juniors til fordel for Liverpool. 31-åringen kommer til å koste ti millioner pund.
AS

Juventus har bestemt seg for å hente inn Atlético-angriper Mario Mandzukic (29) som erstatter for Carlos Tévez. Liverpool fører an i kampen om Tévez, men den argentinske stjernespissen utsetter avgjørelsen rundt sin fremtid til onsdag. Enn så lenge må frierne smøre seg med tålmodighet.
Gazzetta dello Sport

Ledelsen på Anfield vurderer Southampton-back Nathaniel Clyne som erstatter for Glen Johnson. Derfor planlegger Liverpool-ledelsen nå et nytt og forbedret bud på 24-åringen.
Daily Mirrror

Manchester City akter ikke å strekke seg lenger enn 40 millioner pund for å sikre seg Raheem Sterling (20).
Daily Mail

Charlton-talentet Joe Gomez (18) er aktuell for Liverpool. Midtstopperen har tiltrukket seg interesse fra Arsenal og Manchester City, men Liverpool-ledelsen føler seg trygge på at Charlton vil selge til dem hvis de blar opp åtte millioner pund. Det er aktuelt å leie ut 18-åringen umiddelbart.
Daily Express

Barcelona-back Martín Montoya (24) er nok en gang i Liverpools søkelys. Den katalanske sportsavisen Sport skriver at Anfield-klubben kjemper med Inter om høyrebackens underskrift.
Sport

Liverpool ønsker seg Barcelona-midtstopper Marc Bartra. 24-åringen spilte for få kamper for Blaugrana denne sesongen, slik at utkjøpsklausulen hans har falt til 12 millioner euro. Bayern München, Manchester City, Liverpool, Tottenham, Inter og Dortmund er på alerten om Bartra skulle ønske seg et klubbskifte.
Sport

Sampdoria vil hente Liverpool-spiss Mario Balotelli (24) tilbake til Italia. Serie A-klubben kan ikke finansiere Balotellis lønn og håper Liverpool vil være behjelpelige med å betale en del av summen.
Daily Star

Lørdag 13.juni

Arsenal og Real Madrid vil kaste seg inn i kampen med Manchester City om Raheem Sterling med full tyngde kommende uke. Liverpools eiere er villige til å selge vingen dersom noen hoster opp £50M. Liverpool forventer et første offisielt utspill fra Real Madrid i løpet av de kommende dagene, mens Arsenal-manager Arsene Wenger også er en beundrer av Sterling. Men City er fortsatt favoritter til å sikre seg Liverpool-spilleren.
Express

Inter selger Mateo Kovacic til Liverpool for 25 millioner euro (£17.8M). Klubbene ble enige fredag kveld. Liverpool betaler 22,6 millioner euro + 2 millioner euro etter prestasjonsrelaterte kriterier.
Jutarnji

Raheem Sterling ønsker at hans overgang til Manchester City skal gå i orden før den nye Premier League-sesongen starter 8.august. Spilleren ønsker ikke å være involvert i en handel like før transferdeadline den 1.september. City vil legge inn et nytt bud på Sterling på et sted mellom £30M og £35M en av de nærmeste dagene. Etter dette andre budet er det lite trolig at City vil gå høyere med det første. Sterling frykter imidlertid at overgangssagaen skal dra i langdrag, slik at det påvirker forberedelsene hans til den nye sesongen. Han ønsker å forlate Liverpool, men han ønsker også å få gjort unna en solid dose med preseason-trening slik at han får lagt grunnlaget for EM i Frankrike neste sommer. Arsenal er allerede ute av budkrigen. The Gunners var interesserte i Sterling, men føler nå at City vil heve kjøpesummen ut over det London-klubben er komfortable med. Chelsea er fortsatt interesserte, men ønsker ikke å vente hele sommeren på et svar.
Independent

Manchester City ser ikke ut til å få konkurranse fra Real Madrid eller Manchester United om Raheem Sterling. City forbereder nå et nytt bud på Liverpool-vingen, og føler seg mer og mer trygge på at de ikke vil få konkurranse fra andre klubber om Sterlings signatur. Det virker ikke som Real Madrid eller Manchester United har tenkt å by på Sterling, etter at City fikk avslag på et bud på £30M. Liverpool verdsetter fortsatt spilleren til £50M, men City er oppmuntret over at forhandlinger nå ser ut til å være mulig for en spiller som ønsker å slutte seg til Etihad-klubben. City er villige til å øke budet sitt betydelig, men vil likevel ikke komme nær de £50M som Liverpool forlanger ennå, siden det ikke ligger an til å bli noen budkrig om spilleren. Arsenal og Chelsea indikerer heller ikke at de akter å legge inn bud, og dermed får ikke City konkurranse fra noen. United vet at de vil være den siste klubben som Liverpool vil selge til, og selv om både Arsenal og Chelsea følger utviklingen er City nå klare favoritter til å sikre seg Sterling. Likevel er det lite som tyder på at denne overgangssagaen vil få sin ende med det første, og spekulasjonene kan komme til å pågå hele sommeren.
Telegraph

Arsenal- og Liverpool-linkede Martin Montoya ønsker seg en overgang fra Barcelona til Inter Milan. 24-åringen vurderer sin fremtid på Camp Nou etter at Dani Alves skrev under en ny kontrakt med katalanerne.
Express

Juventus har satt en prislapp på £10M på Carloz Tevez. Spissen skal ønske å slutte seg til Boca Juniors i hjemlandet Argentina, men Juventus vil også lytte til bud fra andre klubber. Liverpool og Atletico Madrid er to av klubbene som jakter angriperens signatur, dersom han bestemmer seg for å bli værende i Europa.
Telegraph

Trabzonspor er i samtaler med Liverpool om et mulig lån av Samed Yesil for neste sesong. Anfield-klubben er ivrige etter å låne ut tyskeren, for at han skal få førstelagserfaring. 21-åringen ble født i Tyskland, men hans familie kommer opprinnelig fra Trabzon-regionen i Tyrkia, og Yesil var Trabzonspor-supporter som guttunge.
HaberTurk

Liverpool akter å gi Manchester United kamp om signaturen til Romas midtbanespiller Radja Nainggolan. Den 27 år gamle belgiske landslagsspilleren gjorde fem mål i sesongen som gikk, og har gjort tre mål på tolv landskamper. Han kom til Roma fra Cagliari i 2014. Han har også spilt for Piacenza.
Telegraph



Fredag 12.juni

Borussia Monchengladbach og Schalke skal ha vist interesse for Fabio Borini. 
Gazetta dello Sport

Liverpool vil ha representanter tilstede på tribunen når Kroatia spiller EM-kvalifiseringskamp mot Italia i kveld, for å følge Inters midtbanespiller Mateo Kovacic.
Tutto Mercato

Burnley av avslått det siste tilbudet fra Liverpool på £6M som kompensasjon for Danny Ings, og krever £10M.
Metro

Besiktas-manager Senol Gunes ønsker å hente Liverpools Martin Skrtel til Istanbul-klubben.
Turkish Football

Manchester City vil legge inn et nytt bud på Raheem Sterling i løpet av de neste 48 timene, som vil lyde på nesten 40 millioner pund. Etihad-klubben vil gi vingen en ukelønn på 180 000 pund.
Mirror

Manchester City står klare til å legge inn et bud nummer to på Raheem Sterling, etter at Liverpool takket nei til et bud på £30M i går. Men City akter ikke å betale overpris for Liverpool-vingen. Det muntlige tilbudet som Anfield-klubben avslo i går lød på £25M+£5M etter visse kriterier. City-ledelsen mener at Liverpools verdsetting av spilleren til over £50M er urealistisk, og Manchester-klubben kommer neppe med et bud i nærheten av dette kravet.
Daily Mail

Liverpool vurderer nå å selge Raheem Sterling, dersom noen byr over £50M for vingen.
Daily Star

Liverpool viser igjen interesse for den australske keeperen Mat Ryan, men målvakten er ikke sikker på om han ønsker å forlate Club Brugge. Serie A-klubben Roma følger også med på situasjonen.
Rippa

West Bromwich ønsker å skrive kontrakt med Brad Jones, som er frigitt av Liverpool. Keeperen kan dermed komme til å fortsette karrieren i Premier League.
Rippa

Liverpool har nå tilbudt Burnley £6M for Danny Ings. The Clarets har tidligere avslått et bud på £4M, da de ønsker det dobbelte av dette.
Telegraph

Liverpool og Inter er i prinsippet enige om en overgang for Mateo Kovacic verdt 23 millioner euro (17 millioner pund), pluss ytterligere en sum til Inter basert på antall kamper Kovacic spiller for Liverpool.
Gazzetta dello Sport

Torsdag 11.juni

Liverpool forbereder en £20M-overgang for Shakhtar Donetsk-spilleren Douglas Costa. Brasilianeren har lenge blitt linket til Chelsea, men Anfield-klubben er ivrige etter å hente 24-åringen til Merseyside. Midtbanespilleren kom til Shakhtar for £4.4M i 2010.
Metro

Det virker ikke som Mateo Kovacic blir Liverpool-spiller. - Jeg tror han blir værende i Inter. Jeg tror ikke det er noen overgang på trappene for ham, sier Inter-manager Roberto Mancini.
Sky Sport Italia

Radamel Falcao har valget mellom Liverpool og Chelsea, og vurderer nå hva han skal velge, ifølge rapporter i Frankrike. Monaco er i ferd med å låne ut angriperen igjen, og 29-åringen kan foretrekke Anfield-klubben på grunn av at han vil få mer spilletid der.
Liverpool Echo

Manchester City er villige til å gi slipp på Edin Dzeko om noen betaler £20M for spissen i sommer, og Arsenal, Liverpool og Tottenham følger med på utviklingen.
London24

I forbindelse med avgangene til Mike Marsh og Colin Pascoe har Boudewijn Zenden hintet om at han er interessert i en trenerjobb i Premier League. - Jeg holder mulighetene åpne foran neste sesong. Jeg har alltid trivdes i Premier League, uttaler Zenden. Den tidligere Liverpool-spilleren har UEFA sin A-lisens, og trener for tiden PSV Eindhovens juniorer, samtidig som han er involvert på trenersiden med det nederlandske landslaget.
De Telegraaf

Liverpool nærmer seg en avtale for Barcelonas høyreback Martin Montoya. 24-åringen blir i så fall erstatter for Glen Johnson på Anfield. £7M kan være nok til å sikre seg Barca-spilleren.
Telegraph

Manchester City gir ikke opp jakten på Raheem Sterling, og City-formann Khaldoon Al-Mubarak har sagt at han akter å betale det som kreves for å vinne både Premier League og Champions League neste sesong. Høyest på ønskelisten over nye spillere står Sterling.
Telegraph

Tottenham leder kampen med Liverpool og Newcastle om Burnley-backen Kieran Trippier, som er tilgjengelig for £3.5M.
London24

Luciano Vietto foretrekker Atletico Madrid foran Liverpool og Arsenal. 22-åringen har en utkjøpsklausul på £14.3M i sin kontrakt med Villarreal, noe som Atletico er villige til å betale for ham.
Daily Star

Benfica ønsker å hente Lazar Markovic tilbake fra Liverpool, men forhandlingene er vanskelige. En retur kan derfor bli på et låneopphold.
A Bola

Arsenal og Liverpool har kastet seg inn i kampen om å signere Juventus-stjernen Claudio Marchisio, etter at kontraktsamtalene hans med Serie A-klubben har stoppet opp. Brendan Rodgers vurderer 29-åringen som erstatter for Steven Gerrard. Marchisios kontrakt med Juventus løper ut neste sommer.
Talksport

Onsdag 10. juni

Onsdag ble det klart at Glen Johnson er en av spillerne som forlater Liverpool i sommer. Nå skal Besiktas være favoritt til å sikre seg backen. Den tyrkiske klubben skal ha tilbud Johnson en kontrakt for to år. Roma og West Ham skal også ha vist interesse for Johnson.
Liverpool Echo

Christian Benteke kommer  til å bli tilbudt ny kontrakt med Aston Villa i sommer, ifølge klubbens chief executive Tom Fox. - Vi kommer til å tilby Benteke en ny avtale i sommer, selvsagt vil vi det, sier Fox. Han legger til at han er "ganske sikker" på at Benteke blir i klubben.
Liverpool Echo

Manchester United kaster seg inn i kampen om Southamptons høyreback Nathaniel Clyne. Liverpool la 10 millioner pund på bordet for 24-åringen for to uker siden, men Southampton avslo tilbudet. Etter at Dani Alves tegnet ny kontrakt med Barcelona, har Manchester United-trener kastet blikket mot Clyne. Helgenene krever angivelig 15 millioner for den engelske landslagsbacken.
Liverpool Echo

Mateo Kovacic nærmer seg Liverpool. Inter verdsetter 21-åringen til 25 millioner pund, mens Liverpool-ledelsen skal være villige til å punge ut 21 millioner pund for den kreative midtbanespilleren. Men Martin Skrtel (30) kan brukes som agn for å sikre seg Kovacic, skriver engelsk tabloidpresse.
Daily Star

PSG-back Lucas Digne (21) har gått lei benketilværelsen i den franske hovedstaden og kan bli Liverpool-spiller. Anfield-klubben har spurt PSG om tilgjengeligheten til den unge venstrebacken.
L'Equipe

Galatasaray og Newcastle kjemper med Liverpool om signaturen til Marseille-spiss André-Pierre Gignac. 29-åringens kontrakt med Marseille løper ut, og han er derfor tilgjengelig gratis.
Talksport

Tirsdag 9. juni

Tidligere Borussia Dortmund-trener Jürgen Klopp er åpen for å fortsette trenerkarrieren i Premier League. Tyskeren ønsker å jobbe med en sportsdirektør, som er vanlig i Tyskland, og agent Marko Kosicke understreker at Klopp ikke nødvendigvis må jobbe for en toppklubb. – Det kommer an på utfordringen, sier Kosicke.
SPOX

Liverpool-linkede Dani Alves har signert en ny toårsavtale med Barcelona. 
Express

Inter skal være interessert i en byttehandel som en del av en eventuell overgang for Mateo Kovacic til Liverpool. Inter vil ha rundt 25 millioner euro for spilleren, mens Livepool ikke ønsker å strekke seg lenger enn 20 millioner euro for 21-åringen. Men Inter kan være interessert i å få Lucas Leiva, Martin Skrtel eller Fabio Borini som en del av avtalen.
Tuttosport

Liverpool har fått tillatelse til å snakke med Real Madrid-vingen Denis Cheryshev, som skal ha en verdi på rundt 22 millioner pund. Den russiske vingen spilte i fjor på lån i Villarreal, der han scoret fire ganger. 24-åringen, som har sju landskamper, har aldri fått en førstelagskamp for Madrid-klubben.
Metro

Manchester Uniteds tidligere assistent manager og tidligere Fulham-manager Rene Meulensteen skal være blant kandidatene til å bli Brendan Rodgers nye assistent i Liverpool.
Telegraph

Mandag 8.juni

Den tidligere Manchester United og Manchester City spissen Carlo Tevez' fremtid i Juventus skal være uavklart etter at Paulo Dybala kom til klubben. Nå skal han være et transfermål for Liverpool ifølge ryktene. Tevez, som spilte lørdagens Champions League-finale, skal ha et ønske om å ikke avgjøre framtiden før etter Copa America.
Tuttomercatoweb

CSKA Moskva ønsker å låne Liverpool-linkede Denis Cheryshev fra Real Madrid kommende sesong.
Izvestia

Liverpool er klare til å fullføre en overgang for Lazio-vingen Antonio Candreva.
Fichajes.net

Paris Saint-Germain er villige til å selge Zlatan Ibrahimovic for £10.9M, og Arsenal, Liverpool og AC Milan er ivrige etter å få i stand en overgang.
Metro

Både Liverpool og Everton er interesserte i Monaco-backen Yarouba Cissako. 20-åringen var utlånt til belgiske Zulte-Waregem i sesongen som gikk. Borussia Dortmund følger også høyrebacken, som bidra med sju målgivende pasninger på 25 kamper for sin belgiske utlånsklubb.
L'Equipe