Uke 26

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 28. juni

Speidere fra Liverpool skal ha vært på tribunen da Portugal slo Tyskland 5-0 i semi-finalen i U21-EM lørdag. Liverpool-speiderne skal ha hatt Sporting Lisboas 23-åring William Carvalho i kikkerten. Midtbanespilleren var en av de beste på laget som knuste Emre Cans håp om EM-gull. Liverpools Tiago Ilori satt på benken for Portugal.
O Jogo

Sampdorias manager Walter Zenga, sier klubben ikke kommer til å kjøpe Mario Balotelli.
- De er spillere av eksepsjonelt talent, men nei, sier Zenga om koblingen til Mario og Antonio Cassano.
Radio Due

Queens Park Rangers er interessert i å hente Tiago Ilori på lån neste sesong.  Illori har så langt ikke fått en eneste kamp for Liverpool. og har vært på lån i Granada og Bordeaux tidligere.
Mirror

Manchester City, Bayern München, Borussia Dortmund, Inter Milan, Tottenham og Liverpool skal alle ha vist interesse for Barcelonas midtstopper Marc Bartra. 24-åringen har en utkjøpsklausul på 12 millioner euro. Klausulen ble utløst fordi han ikke spilte 50 kamper i 2014/2015-sesongen. Mandag skal spilleren angivelig ha et møte med Barcelona for å avgjøre framtiden i klubben. 1. juli vil visstnok klausulen hans igjen gå opp til 50 millioner euro, så interesserte klubber må handle raskt.
Sport.es

Javier Hernandez var på lån i Real Madrid fra Manchester United forrige sesong, nå skal Liverpool være en av tre klubber som er interessert i mexicaneren. Inter Milan og Juventus skal være de andre klubbene som vurderer Chicharito. Han scoret åtte ganger på 31 kamper for Real Madrid sist sesong, men avsluttet sesongen med noen gode kamper. 
AS

Portugisisk media hevder at Liverpool har kommet til en avtale om å signere Benficas Eduardo Salvio i januar. En kneskade skal være årsaken til utsettelsen. 
Diario De Noticias.

Lørdag 27. juni

Liverpool har lagt inn et nytt bud på Asier Illarramendi, ifølge kilder nær Real Madrid. Storklubben avslo et forslag om 10,6 millioner pund tidligere, men det ferske budet skal være på rundt 15 millioner pund pluss bonuser. Liverpool venter på svar fra spanjolene, men spilleren selv vet at han ikke inngår i planene til Rafael Benítez i Madrid. De kongehvite starter sesongoppkjøringen 10. juli, og Illarramendi håper situasjonen er avklart innen da.
Mirror

Svenske Ludwig Augustinsson er på radaren til Liverpool i sommer. Venstrebacken har spilt for U21-landslaget under EM denne måneden, og laget møter Portugal i finalen kommende uke.
Mirror

Liverpool ser mot Italia for å finne en Steven Gerrard-erstatter, og det er Hernanes fra Inter som trekkes frem. Den brasilianske landslagsspilleren, med en fortid i Lazio og São Paulo, har imidlertid tre år igjen av kontrakten med Milano-klubben, så Liverpool må regne med å punge ut for å hente ham nordover.
Tuttomercatoweb

Det er bare noen uker siden Pedro Rodríguez skrev under på en kontraktsforlengelse med Barcelona, men katalanerne er likevel villlige til å lytte på eventuelle bud. I den nye avtalen står det i utgangspunktet at han har en utkjøpsklausul på vanvittige 150 millioner euro, og kontrakten strekker seg til 2019, men Barcelona utelukker ikke salg dersom noen byr rundt 30 millioner euro for 27-åringen. Skal Pedro finne seg en ny klubb, er det Premier League som er førstevalget. Liverpool, Manchester United og Arsenal har alle forhørt seg om spanjolen, som det siste året har vært klar på at han ønsker mer spilletid.
Mundo Deportivo

Juventus-spiss Fernando Llorente spiller gjerne for Liverpool i fremtiden, ifølge en spansk avis. I Italia får den 195 centimeter lange 30-årigen hard kamp om en plass på laget etter at Mario Mandzukic ble hentet inn som Álvaro Moratas angrepspartner denne måneden. Llorente, som har en rekke landskamper bak seg, har tidligere spilt i Athletic Bilbao.
Fichajes

Liverpool er blant klubbene som viser interesse for Arda Turan, som ønsker å spille Premier League-fotball. Den tyrkiske Atlético Madrid-stjernen er imidlertid ikke billig. Flere er ute etter ham, og i kontrakten har han en utkjøpsklausul på 41 millioner euro. Paris Saint-Germain skal imidlertid være nærmest 28-åringen.
Express

Fredag 26. juni

Atletico Madrid forsøker å sikre seg den 21 år gamle sidebacken Lucas Digne fra Paris Saint-Germain før Liverpool eller Roma slår kloa i franskmannen.
Mundo Deportivo

Aberdeen FC er i ferd med å hente inn keeper Danny Ward på lån fra Liverpool. Låneovergangen kommer i stand bare dager etter at waliseren skrev under en ny langtidskontrakt med Anfield-klubben.
Evening Express

Liverpool har lagt inn et bud på Atalanta-backen Davide Zappacosta. Liverpool har fulgt 23-åringens utvikling det siste året, og har bestemt seg for at han er en spiller de vil ha. Zappacosta spilte 29 kamper i Serie A sist sesong, og har også imponert for Italia under U21-EM. Torino og Fiorentina har også hatt Zappacosta på blokka. Forsvarsspilleren kom til Atalanta i 2011, men var utlånt til Avelliono i tre sesonger.
Gazzetta dello Sport

Liverpool trapper opp forsøket på å sikre seg Carlos Bacca, etter å ha gitt opp å sikre seg Salomon Rondon.
Express

Newcastle har lagt inn et bud på 12 millioner pund for den Liverpool-linkede Monaco-forsvareren Aymen Abdennour.
Foot Mercato

Arsenal vil forsøke å kapre Real Madrids Asier Illarramendi foran nesen på Liverpool.
Fichajes

Liverpool står klare til å kapre Benficas midtbanespiller Nicolas Gaitan foran nesen på Manchester United. Arsenal er også interesserte.
Daily Star

Barcelona er i samtaler med Inter om å bytte Martin Montoya og Alex Song mot Mateo Kovacic. En avtale som kan ødelegge transferplanene til både Liverpool, West Ham og Arsenal.
Express

Liverpool holder fast på 50-millioner-pund-prislappen for Raheem Sterling. Men det skremmer ikke Manchester City, som vurderer å legge inn sitt tredje bud – denne gangen på rundt 45 millioner pund – om kort tid.
The Times

Torsdag 25. juni

Sevillas sportsdirektør, Monchi, sier den spanske klubben ennå ikke har mottatt noen formelle bud på Liverpool-linkede Carlos Bacca.
BBC Merseyside Sport

Swindon Town forsøker å sikre seg Liverpools unge spiller Kevin Stewart på en permanent overgang. Det kan også bli snakk om å hente Ryan Kent på et sesonglangt lån fra samme klubb.
Flic Sport

Liverpool og Southampton har kommet til enighet om en overgang for sidebacken Nathaniel Clyne. Den tidligere Crystal Palace-forsvareren vil nå reise til Merseyside for å diskutere personlige betingelser og gjennomgå en medisinsk sjekk.
Talksport

Paris Saint-Germain, Manchester City, Inter og Liverpool er alle ute etter Barcelona-spissen Pedro, selv om 27-åringen tidligere denne måneden skrev under en ny kontrakt med katalanerne frem til 2019.
Daily Mail

Liverpool fortsetter å kjøpe spillere, og er i ferd med å få gjennomført en overgang for Mateo Kovacic til 21 millioner pund.
Telegraph

Liverpools administrerende direktør Ian Ayre er i Chile, hvor han ifølge rapportene forsøker å få til en overgang for Sevilla-spissen Carlos Bacca. Anfield-klubben ønsker å betale Baccas utkjøpsklausul på 21,5 millioner pund, for å få overgangen raskt igjennom.
Daily Star

Onsdag 24. juni

Manchester Citys eiere i Abu Dhabi har gitt sin velsignelse til et siste bud på Raheem Sterling. Dette budet lyder på 40 millioner pund umiddelbart, og med tillegg etter visse kriterier vil totalsummen nærme seg de 50 millioner pund som Liverpool hele tiden har krevd.
Daily Mail

Roma har kastet seg inn i kampen med Liverpool og AC Milan om Sevilla-spissen Carlos Bacca, og rapporteres å ha lagt inn et bud på 25 millioner euro for colombianeren. - Vi vil ha Bacca, men jeg kan ikke si noe mer, uttaler Romas sportsdirektør Walter Sabatini til den spanske avisen ABC.
sportinglife

Liverpool vil forsøke å få i havn en overgang for Xherdan Shaqiri. Sveitseren har vært utlånt til Inter fra Bayern München, og italienerne har allerede avtalt å betale 10,5 millioner pund for å gjøre overgangen permanent. Shaqiri inngår imidlertid ikke i Roberto Mancinis planer for neste sesong, etter at han kjøpte Monacos Geoffrey Kondogbia. Så snart alle formaliteter er i orden med Bayern vil derfor Inter selge Shaqiri videre for samme beløp. I tillegg til Liverpool er også Manchester United og Tottenham interesserte i 22-åringen.
Express

Southampton står fast på at de skal ha 15 millioner pund for Nathaniel Clyne, men Liverpool, som allerede har fått avslag på et bud på 10 millioner pund, ønsker å forhandle seg frem til en overgangssum mellom 10 og 15 millioner pund. Manchester United har også vært linket til spilleren, men har fortsatt til gode å legge inn noe bud.
Southern Daily Echo

Manchester United kan være i ferd med å kapre Carlos Bacca foran nesen på Liverpool.
Daily Star

Inter har avslått et bud fra Liverpool på midtbanespilleren Mateo Kovacic, fordi det var lavere enn Serie A-klubbens forlangende på 30 millioner euro. Det er ikke kjent hva budet til Liverpool lød på.
Sport Mediaset

Tidligere i dag ble det rapportert at de unge Liverpool-spillerne Ryan Kent og Kevin Stewart var transfermål for Swindon Town. Ryan Kents agent sier at han ikke har hatt kontakt med Swindon, men er likevel ikke overrasket over at 18-åringen er attraktiv på lånemarkedet etter å ha imponert for Liverpool U21 sist sesong. - Ryan avsluttet sesongen meget bra, og jeg er ikke overrasket over at folk ønsker å låne ham. Han er et talent i toppklassen, og den som får gutten på lån vil sikre seg en svært spesiell spiller, sier agenten.
Swindon Advertiser

Swindon Town er ute etter Liverpool-duoen Ryan Kent og Kevin Stewart.
BBC Wiltshire

Sevilla har ikke mottatt noen bud på Carlos Bacca, trass i rapportert interesse fra Liverpool. Den 28 år gamle colombianeren gjorde 20 mål i La Liga sist sesong.
ESPN FC

Tirsdag 23. juni

Liverpool har ikke gitt opp håpet om å sikre seg Christian Benteke i sommer, og er fremdeles interessert i den kraftige belgieren. Det er imidlertid helt uaktuelt for Anfield-klubben å betale utkjøpsklausulen på £32,5 millioner.
Express

Javier Manquillo
fikk lite tillit mot slutten av forrige sesong, og kan nå være på vei bort fra Liverpool. De helrøde har i utgangspunktet en toårig avtale med Atletico Madrid, men høyrebacken kan nå havne i Benfica.
A Bola

Liverpools nye spiller Joe Gomez linkes til et låneopphold hos Derby County. Spilleren som kom til Liverpool fra Charlton Athletic for 3,5 millioner pund forventes å bli lånt ut til en Championship-klubb for hele 2015/16-sesongen, og Derby er en av klubbene som er interesserte.
Derby Telegraph

Liverpool er i samtaler med Roberto Firmino, Carlos Bacca og Salomon Rondon.
Sky Sports

Galatasaray leder kampen om å signere Liverpool-linkede Yevhen Konoplyanka.
TalkSport

Liverpool er blitt enige om en femårskontrakt med Hoffenheim-stjernen Roberto Firmino. Det er nå opp til klubbene å bli enige om en overgangssum. 23-åringen verdsettes et sted mellom 18 millioner pund og 21,7 millioner pund.
Daily Star

Fabio Borini er et transfermål for Serie A-klubbene Lazio og Fiorentina, i tillegg til Sunderland i Premier League.
Forza Italian Football

Liverpool har kontaktet Juventus med en offisiell forespørsel på spissen Fernando Llorente, mens franske Monaco har lagt inn et bud på 10,6 millioner pund på spanjolen.
Metro

Arsenal forbereder et bud på 28,7 millioner pund for Borussia Dortmunds Liverpool-linkede angriper Pierre-Emerick Aubameyang.
Metro

Det medfører ikke riktighet at Nottingham Forest er interesserte i Brad Jones. Det ble hevdet at Forest hadde vunnet drakampen med West Bromwich og Birmingham om den australske keeperen, og sikret seg 33-åringen på en toårskontrakt. Men Forest har aldri vært interesserte i den tidligere Middlesbrough-målvakten, og søker andre steder etter en ny keeper.
Nottingham Post

Liverpool har sagt seg villige til å innfri Southamptons priskrav på 15 millioner pund for Nathaniel Clyne. Southampton har allerede sikret seg Sporting Lisboas Cedric Soares som erstatter, noe som bør bidra til at Clyne-overgangen går i orden raskt.
Metro

Liverpool vurderer et bud på 12 millioner pund for Aston Villas midtbanespiller Fabian Delph.
Birmingham Mail

Liverpool er for øyeblikket i samtaler med Monaco om en potensiell overgang for Aymen Abdennour. 25-åringen er også et transfermål for Inter, Barcelona og AC Milan. Spillerens agent, Abdelkader Jilani, har avslørt at Liverpool er et av lagene som viser interesse for midtstopperen. - Det er klubber som har tatt kontakt med oss, og som nå vil ta kontakt med Monaco. Det er snakk om AC Milan, Inter Milan, Barcelona og Liverpool. Jeg tror ikke Monaco vil sette seg på bakbeina, uttaler agenten til landslagsspilleren fra Tunisia. Abdennour kom til Monaco fra Toulouse sist sommer, og skrev da under en fireårskontrakt med Ligue 1-klubben.
Foot Mercato

Mandag 22. juni

Liverpool skal være nær ved å sikre seg Roberto Firmino fra Hoffenheim, og skal være favoritter foran Manchester City og Manchester United i kampen om 23-åringen. Han vil koste de helrøde minst €25 millioner.

Globoesporte

Tiago Ilori har to år igjen av sin avtale med Liverpool, verdt £18.000 i uka. 22-åringen skal nå tilbys ny kontrakt i klubben, selv om han så langt ikke har fått førstelagskamper for LFC.
Daily Mail

Villarreal har solgt den Liverpool-linkede argentineren Luciano Vietto til Atletico Madrid, kunngjorde klubbpresident Fernando Roig mandag.
Sport.co.uk

Den 21 år gamle Leeds-spilleren Sam Byram kommer til å takke nei til tilbud fra Arsenal og Liverpool for å fortsette karrieren hos Leeds United. De to Premier League-klubbene har holdt øye med høyrebacken i et par sesonger, og forbereder bud på rundt 5 millioner pund.
Express

SJEKK FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER