Uke 28

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 12. juli

Liverpool og Fiorentina skal være på god vei til å sette sammen en ordning som sender Mario Balotelli (24) på lån til Serie A-klubben, mens Mario Gomez (30) sendes på utlån motsatt vei. Forhandlingene er fortsatt i startfasen, men i Italia er de optimistiske med tanke på en rask løsning.
Sport Mediaset

Det skal i motsetning til tidligere meldt ikke være noen rød interesse for Real Madrid-ving Denis Cheryshev. Russeren har vært koblet til Liverpool for en sum på 22 millioner pund, men lokalavisen på Merseyside mener det ikke er aktuelt å hente kantspilleren.
Liverpool Echo

Liverpool kan utfordre Monaco, Porto og Sevilla og underskriften til Fernando Llorente, som er på utkikk etter en ny arbeidsgiver. Juventus-spissen ønsker å spille mer regelmessig foran EM neste sommer, og de helrøde fra Merseyside kan være et alternativ dersom Christian Benteke ikke kommer.
Corriere dello Sport

Raheem Sterling vil ta en beslutning om han vil være med på Liverpools treningsleir til Asia og Østen tett opptil avreise søndag. Manchester City skal angivelig ha varslet et bud på 45 millioner pund for ham ovefor Liverpool på lørdag. Det skriver Mail onSunday. Budet er ikke omtalt av noen av de lokale journalistene på Merseyside. Hvis Liverpool aksepterer vil Sterling ikke bli med på flyet. Mail on Sunday sier kilder nær Sterling mener det er en femti prosents sjanse for at han sitter på flyet sammen med resten av troppen. Han skal ha innsett at han bør være med på flyet om en avtale med City ikke er kommet på plass før avreise.
Mail on Sunday

Lørdag 11. juli

Christian Benteke var ubenyttet reserve da Aston Villa tapte 3-1 i treningskamp for Fulham i Portugal. Kanskje ikke så spesielt det, men Tim Sherwood gjorde hele ti bytter ved halv tid, uten å inkludere Benteke. Det har fått mange til å spekulere i om spissen nå omsider er på vei bort.
Skysports

Liverpool skal ha lagt inn et bud på 22 millioner pund for vingen Denis Cheryshev, påstår Sunday People. 24-åringen er overflødig i Real Madrid, og tilbragte forrige sesong på lån i Villarreal.
Sunday People

Raheem Sterling vil bli vraket fra Liverpools førstelag og tvunget til å spille for reservene en periode om Manchester City ikke kommer med et tilfredsstillende bud. Liverpools eiere John Henry, Mike Gordon og Tom Werner skal være så lite imponert over Sterling og hans agent Aidy Wards opptreden at de ønsker å gjøre et eksempel av ham i påvente av nye forhandlinger i januar, om det ikke fører fram i sommer. 
Independent

Liverpool skal ha vist interesse for Inter Milans chilenske midtbanespiller Gary Medel. Mendel spilte tidligere i Cardiff under Ole Gunnar Solkjær.
La Tercera

Fredag 10. juli

Louis van Gaal skal være interessert i å selge Manchester United-spissen Javier Hernández for rundt 8 millioner pund. Liverpool er blant klubbene som er blitt koblet til Chicharito, som for tifen er ute med et brudd i kragebeinet. West Ham og Sevilla skal også følge med på hva som skjer rundt 27-åringen. 
Daily Mail
 
Juventus Fernando Llorentes agent sier at spilleren er åpen for å flytte på seg i sommer. Llorente er en av flere spissalternative Liverpool skal ha under lupen. 
Daily Star

Torsdag 9. juli

Liverpool har tidligere avslått bud på £25+5M og £35+5M for Raheem Sterling fra Manchester City, og selv om City har sagt at det ikke kommer flere bud ventes et tredje og endelig forsøk verdt £40+5M. Det vil si £40M på bordet og ytterligere £5M ut fra klausuler. Begge klubbene skal være interessert i å få slutt på denne transfersagaen og innen Liverpools tropp skal det være reaksjoner på oppførselen til Sterling de siste dagene.
Mirror

Gonzalo Higuain
er i sommer blitt koblet til de fleste storklubber som trenger en ny spiss, deriblant Liverpool. Arsenal skal angivelig ha fått avslag på et bud på 43,3 millioner pund avslått, og Napoli insisterer på at spilleren ikke blir solgt under utkjøpsklausulen på 67 millioner pund. - Ingen bud under det beløpet vil bli akseptert, de som ønsker spilleren må betale det han er verdt, uttaler nå Napoli-ledelsen.  
Daily Star

Borussia Dortmund-spissen Marco Reus skal ha avslått en overgang til Barcelona i januar, noe som skal ha fått Chelsea, Arsenal, Manchester United og Liverpool til å øyne et håp. Reus skal angivelig ikke ha ønsket å ta opp kampen med Messi, Suarez og Neymar på topp i Spania. Reus hadde en utkjøpsklausul på 19,8 millioner pund, men denne skal ha blitt borte da han nylig signerte ny kontrakt.
Daily Star

Asier Illarramendis navn dukker stadig opp i denne spalten, og nok en gang påstås det at Real Madrid-spilleren skal være nær å signere for Liverpool. llarramendi skal ha satt en prislapp på 16 millioner pund for 25-åringen. Real Madrid skal allerede ha blinket seg ut William Carvalho som en erstatter.
Daily Mail

Onsdag 8. juli

Glen Johnson har blitt koblet til flere klubber etter at han ble frigitt fra Liverpool. Nå skal han være i samtaler med Stoke om å signere for dem. 
Daily Mail

Atletico Madrid, West Ham og Liverpool skal alle være interessert i Monacos forsvarsspiller Aymen Abdennour, ifølge familiemedlemmer av spilleren.
AS

Lyons Alexandre Lacazettes fremtid i Frankrike er usikker etter at 24-åringen har nektet å signere en ny kontrakt med klubben. Dermed spekuleres det nå i at spissen vil levere inn en transferrequest. Selv om kontrakten hans først går ut i 2018 er Lyon veldig interessert i å få ham til å signere en ny avtale for å holde interessen fra Liverpool, Bayern München og PSG på avstand. Lacazette har scoret 51 mål på 139 kamper for Lyon.
L'Equipe

Tirsdag 7. juli

Manchester City håper å fullføre en overgang for Raheem Sterling innen utgangen av neste uke. De skal vare overbevist om at de får kjøpt 20-åringen om de kommer med et bud i størrelsesorden 50 millioner pund. Ifølge de nye rapportene blir neste bud på 45 millioner pund pluss 5 millioner pund basert på ulike kriterier. Det er ventet at de personlige betingelsene bare er en formalitet. Manchester City håper til og med å få ham klar så han kan være med på deler av deres pre-season turne til Australia i neste uke.
Daily Star

Liverpool skal igjen ha blitt linket til Manchester Citys Stevan Jovetic, som ikke har fått så mye spilletid som han ønsket etter overgangen for 22 millioner pund fra Fiorentina i 2013. Jovetic vil være et billigere alternativ enn Christian Benteke, og vil koste rundt  16 millioner pund. Benteke skal angivelig ha et møte med Aston Villa på onsdag der han vil uttrykke sitt ønske for å forlate klubben.
Metro

Jerome Sinclair skal være aktuell for lån i Burnley kommende sesong. 18-åringen fikk sin Premier League-debut på tampen av fjorårssesongen, eter at han returnerte fra et kortvarig lån i Wigan. 
Liverpool Echo

Liverpool skal være ute etter Newcastles unggutt Olivier Kemen. 18-åringen er kaptein på U19-landslaget til Frankrike, og har ikke fått noen kamper for Newcastle ennå.
L’Equipe.

Mandag 6. juli

Lazio var interessert i å hente Fabio Borini denne sommeren, men Serie A-klubben har gitt opp 24-åringen på grunn av uenighet med Borinis representanter. Liverpool og Lazio hadde kommet frem til en overgangssum, men nå virker det lite sannsynlig at Borini returnerer til den italienske hovedstaden. Lazio har i stedet stilt siktet inn mot franske Cedric Bakambu.
Il Messaggero

Real Madrid er åpen for å selge Asier Illarramendi i sommer. Liverpool er blant klubbene som viser mest interesse for spanjolen, som trolig ikke er i planene til Rafael Benítez i gigantklubben. 25-åringen har ikke hatt en fast plass på Real Madrid siden de kjøpte ham fra Real Sociedad for en sum verdt 22,7 millioner pund for to år siden. Nå skal Madrid være åpen for å selge ham for en betydelig lavere sum.
Marca

Liverpool ønsker å signere Moussa Sissoko (25) fra Newcastle i sommer. De får imidlertid kamp av Manchester United og Arsenal, men Merseyside-klubben har et forsprang. Sissoko har selv uttalt at han ikke har noen planer om å reise til en klubb hvor han blir sittende på benken, for det er bare ett år igjen til EM i Frankrike. «Samtidig ønsker jeg å spille for en av de store klubbene», la franskmannen til.
L’Équipe

Arsenal gjør seg klar til å by på Liverpool-linkede Pedro Rodríguez (27), som nylig skrev under på en forlengelse med Barcelona. Liverpool skal ha forhørt seg om angriperen, og Barcelona er villige til å høre på bud til tross for den nye avtalen, men nå rykker Arsenal frem og viser interesse for landslagsspilleren.
Independent

Sjekk ryktebørsen fra forrige uke her!