Uke 30

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 26. juli

Keepertreneren til Manchester United påstår at de langt fra har vunnet kampen om Pedro Rodríguez (27) fra Barcelona. Ifølge Fransk Hoek, er Liverpool og Chelsea fortsatt med og kniver om underskriften til Barcelona-stjernen. – Det blir vanskelig å kjøpe ham, sier Hoek.
Sport

Liverpool kan glemme å kjøpe Napoli-spissen Gonzalo Higuaín (27). Argentineren ønsker å bli værende på San Paolo, og det er dårlig nytt for stjernespissens mange beilere.
Express

Juventus-kometen Kingsley Coman (19) er ønsket av Liverpool, men Anfield-klubben får tøff konkurranse om franskmannens signatur. Arsenal, Manchester United og Bayern München sikler også på den franske U21-landslagsstjernen, som fikk et innhopp i Mesterliga-finalen.
Metro

Chelsea ser ut til å vinne kampen om Napoli-angriper José Callejón (28). London-klubben planlegger et bud på 15,5 millioner pund for spanjolen, som også har vært i Liverpools søkelys.
Daily Telegraph

Liverpool har fått fornyet tro på at de kan hente Dortmund-stjernen Marco Reus (26). Bundesliga-klubben er i ferd med å hente Davy Klaasen fra Ajax, noe som åpner for Reus-exit.
Express

Nantes' midtbanespiller Jordan Veretout (22) har tiltrukket seg interesse fra både Liverpool og Tottenham. Et bud på 11 millioner pund skal være nok til å sikre seg franskmannen.
L'Equipe

Leicester City har kastet seg inn i kampen om Liverpool-spiss Rickie Lambert (33). Trener Claudio Ranieri er villig til å betale 3,5 millioner pund for den tidligere Southampton-spissen.
Daily Mirror

Lørdag 25. juli

Arsenal står klare med sjekkheftet og vil betale 50 millioner pund for Marco Reus (26). Mesut Özil er en god venn av Dortmund-stjernen, som trolig vraker Liverpool til fordel for Arsenal.
Daily Telegraph

Liverpool og Tottenham kjemper om signaturen til Newcasle-stjerne Moussa Sissoko (25). Franskmannen ønsker å spille Champions League-fotball, men er samtidig ikke villig til å sette plassen i den franske EM-troppen til sommeren på spill. Prisen skal ligge rundt 16 millioner pund.
Daily Mirror

Torsdag 23. juli

Lucas Digne har nå bedt Paris Staint-Germain om å få forlate den franske hovedstadsklubben. Venstrebacken er linket til Liverpool, som skal være villig til å bla opp £9 millioner for 22-åringen.

- Først av alt, er det han som har bedt om å få dra. Han er her nå, og er veldig profesjonell, sier manager Laurent Blanc.

L’Equipe

 

I dag er Barcelona-spilleren Pedro sterkt linket til Manchester United, etter at det ble kjent at han har en utkjøpsklausul på £22 millioner og selv kan velge om han vil forlate Camp Nou. Men også Liverpool skal nå være interessert i spilleren, og Mundo Deportivo mener de helrøde har sneket seg forbi United i køen om hans underskrift.

Mundo Deportivo

 

Liverpool skal være interessert i Paris St. Germains franske venstreback Lucas Digne. Spillerens agent skal nå ha bekreftet at 22-åringen følges av Liverpool og AS Roma.

Sky Italia

Onsdag 22. juli

Xabi Alonso (33) er aktuell for et sensasjonelt comeback i Liverpool. Baskeren har bare ett år igjen av kontrakten med Bayern München, og han holder kortene tett til brystet vedrørende fremtiden. Liverpool skal være blant klubbene som følger situasjonen hans tett.
Metro

Franske Lucas Digne (22) kan bli Liverpool-spiller denne sommeren. Backen startet bare 14 seriekamper for PSG forrige sesong og skal være tilgjengelig for omkring ni millioner pund.
Liverpool Echo

West Ham snuser på Fabio Borini (24). Ifølge rapporter fra engelsk presse, skal London-klubben være villig til å bla opp åtte millioner pund for spissen som er uønsket i Liverpool.
Telegraph

Tirsdag 21. juli

Nyopprykkede Norwich skal ha gjort henvendelser til Liverpool angående Rickie Lambert og ventes opp med et nært forestående bud. West Bromwich, Bournemouth og Aston Villa er også med i kampen om å sikre seg 33-åringen.
Daily Mirror

Real Madrid skal ha vist interesse for Marco Reus, som tidligere har vært linket til Anfield og Liverpool. Hvis en av stjernene Ronaldo, Bale eller Benzema forlater Bernabeu i sommer vil Reus være førstevalget.
Liverpool Echo

Lazio skal være beredt til å prøve seg på et friskt forsøk i å få Mamadou Sakho på lån neste sesong. Dette med tanke på senere permanent overgang. Sakho har to år igjen av sin kontrakt med Liverpool og kjemper for tiden med Dejan Lovren om å sikre seg midtstopperplassen ved siden av Martin Skrtel.
La Lazio Siamo Noi

Alvaro Arbeloa
kan være på vei ut av Real Madrid. Den 32-årige backen som spilte på Anfield i 2007-09 har fått tilbud fra MLS i Amerika, men kan bli fristet av et tilbud fra Liverpool som er noe tynt dekket på backplassene. I så fall ventes de røde å prøve å få ned en antatt prislapp på £3,5M.
realmadridnews.com