Uke 32

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Lørdag 8. august

Liverpool er blant klubbene som har vært linket til Alexandre Lacazette (24) denne sommeren, men spissen har bestemt seg for å bli værende og skrev nylig under på en ny kontrakt. Den nye avtalen strekker seg til 2019. – Jeg er veldig glad og stolt, fortelleren Frankrike-angriperen.
Olympique Lyonnais

Den franske venstrebacken Lucas Digne (22), som ofte har vært linket til Liverpool denne sommeren, er på vei til Roma. Trolig lånes han ut fra Paris Saint-Germain til Serie A-klubben for hele sesongen – i håp om mer spilletid.
L’Équipe

Fredag 7. august

Fiorentina og Liverpool er blitt enige om en overgangssum på 7 millioner euro for Fabio Borini (24), og det eneste som kan stoppe overgangen nå er at angriperen ikke blir enig med Serie A-klubben om sine personlige betingelser. Direktørene i Fiorentina har bedt Borini spre sin nåværende lønn i Liverpool over en kontrakt på flere år, og avventer nå spillerens respons.
Gazzetta dello Sport

West Ham ser mot Fabio Borini (24) for å få flere alternativer på topp. Andy Carroll (26) og Enner Valencia (25) er skadet, og den linkede spissen Raúl Jiménez (24) glipper trolig til Benfica. West Ham har forhørt seg om Liverpool-angriperen, og de er forberedt på å matche forslaget til Fiorentina, som også er interessert i 24-åringen.
Daily Mirror

Torsdag 6. august

Fiorentina får sterk konkurranse fra West Ham og Lazio om Liverpool-angriperen Fabio Borini.
Forza Italian Football

Storscorer Alexandre Lacazette (24) skal ha gjort en kuvending og er nå likevel i ferd med å akseptere et nytt kontraktstilbud fra Lyon. En av sommeren såpeoperaer forventes dermed å være over i løpet av de kommende dagene
L'Equipe

Asier Illarramendi skal ha blitt fortalt at han ikke vil få plass i førstelagstroppen til Real Madrid kommende sesong. Den 25 år gamle sentrale midtbanespilleren har vært linket til Liverpool en god stund.
Fichajes.net

Onsdag 5. august

Fiorentina er i samtaler med Liverpool om en overgang for Fabio Borini verdt 6 millioner pund. Italieneren ivrer nå etter å returnere til Serie A, etter at han ikke lenger er førstelagsaktuell hos Anfield-klubben.
Daily Mail

Fiorentina er i London i kveld for å spille treningskamp mot Chelsea, og representanter for klubben vil da samtidig prøve å sikre seg både Muhamed Salah fra Chelsea og Fabio Borini fra Liverpool.
Gazzetta dello Sport

Manager Hubert Fournier hos Lyon skal være lei av at hans stjernespiss Alexandre Lacazette ikke vil knytte seg til klubben på lang sikt og stadig blir linket vekk. Spissen kan nå være tilgjengelig for £21M. 
L'Equipe

Agenten til Lucas Digne, danske Mikkel Beck, skal ha åpnet for overgang til venstrebacken hos Paris Saint-Germain. "Det er enkelt. Det er et EM-sluttspill neste sommer og Lucas kan ikke lenger kaste bort tiden dersom han ønsker å komme inn i den franske troppen. Det kan bare skje om han får spilletid i en stor klubb.
Squawka

Denis Cheryshev
skal ikke være med i de fremtidige planene til Rafa Benitez hos Real Madrid og russeren er på utkikk etter en ny klubb.
Metro

Tirsdag 4. august

Liverpool-spissene Fabio Borini og Mario Balotelli er begge på raderen til Fiorentina. Borini er Violas fremste transfermål når de skal hente en angriper i sommer.
Daily Star

Liverpool nærmer seg en £21M-overgang for Alexandre Lacazette, og leder nå kampen om spissen foran Arsenal.
Express

Liverpool ønsker fortsatt å knytte seg til PSGs venstreback Lucas Digne (22), men Roma fører an i kampen om franskmannen. Serie A-klubben skal være i ferd med å sikre seg Digne på et sesonglangt utlån. Liverpool vet imidlertid at Roma har følerne ute etter Barcelona-back Adriano (30), så Anfield-klubben har ikke gitt opp håpet om å sikre seg Digne.
Express

Wolverhampton er i ferd med å sikre seg Liverpools unge midtbanespiller Sheyi Ojo (18). Unggutten skal på legesjekk hos Wolves tirsdag, før overgangen kan bekreftes.
Daily Mail

Southampton hiver seg inn i kampen om Liverpools overgangsmål Adama Traoré (19).
GianlucaDiMarzio.com

Mandag 3. august

Lazio har fortalt Mario Balotellis agent at de vil hente italieneren på lån neste sesong dersom de kvalifiserer seg til gruppespillet i Champions League. Roma-laget vil da være villige til å betale 1,5 millioner pund for å låne Balotelli, i en avtale som vil inneholde en opsjon på en permanent overgang til 12,5 millioner pund. Lazio har imidlertid indikert at de bare har råd til å betale 30% av Balotellis ukelønn på 80 000 pund i låneperioden. Balotelli kommer ikke til å bli inkludert i Liverpools tropp til kampen mot Stoke på søndag.
Mirror

Vingen Adama Traore har fått lov til å stå over trening med Barcelona for å reise til England og snakke med interesserte klubber. 18-åringen har en utkjøpsklausul på 15 millioner euro i sin kontrakt med katalanerne, og han vil nå titte på fasilitetene hos Liverpool, Aston Villa og Stoke.
El Mundo Deportivo

Barcelonas Adama Traore er på vei til England for å gjennomføre en medisinsk sjekk hos Liverpool.
Sport

Liverpool og Barcelona er i samtaler om en permanent overgang for Adama Traore, der Barcelona får med en tilbakekjøpsklausul. Spilleren har akseptert en overgang.
Fabrizio Romano på Twitter

 

Fiorentina har sett seg ut Liverpools Fabio Borini som erstatter for Mario Gomez. La Viola har lånt ut Gomez til tyrkiske Besiktas, og ønsker å sikre seg en ny spiss foran 2015/16-sesongen.
Gazzetta dello Sport 

Barcelona har bedt Liverpool vurdere muligheten for å inkludere Philippe Coutinho i en overgang som bringer Adama Traore til Anfield.
Metro

Kenny Jackett har bekreftet at Wolverhampton ønsker å sikre seg Liverpools Sheyi Ojo på lån ut sesongen. Jackett sier imidlertid at klubbene fortsatt ikke er enige om en avtale, men samtaler pågår. Det er ventet at Brendan Rodgers vil gi slipp på 18-åringen, slik at han får fortsette utviklingen gjennom å spille førstelagsfotball kommende sesong.
Liverpool Echo

Real Madrids russiske ving Denis Cheryshev (24) var blant spillerne som leverte flest målgivende pasninger i La Liga forrige sesong. Da var 24-åringen utleid til Villarreal, men Madrid-trener Rafa Benítez sliter med å finne plass til Cheryshev i årets A-lagstropp. Nå fristes den sportslige ledelsen på Santiago Bernabéu av et Liverpool-bud på 15 millioner pund.
Telegraph

Asier Illarramendi (25) er en annen Real Madrid-spiller som er på Liverpools radar. Baskeren har ikke klart å spille seg til fast plass på Madrid-laget etter overgangen fra Real Sociedad for to år siden, og nå står LIverpool klare med et bud på drøyt 14 millioner pund for midtbanespilleren.
Express

Valencia-angriper Álvaro Negredo (29) er ønsket av Liverpool. Den fysisk sterke og robuste spissen har en prislapp på drøyt 21 millioner pund.
Metro

Barcelonas supertalent Adama Traoré (19) forbereder seg på et låneopphold i Liverpool.
Sport

Her kan du se forrige ukes ryktebørs!