Uke 35

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 30. august

Real Madrid skal være interessert i Liverpool-back Alberto Moreno. Den spanske gigantklubben har sluppet Fábio Coentrão på lån til Monaco, og Rafael Benítez ønsker back-up for Marcelo. På Anfield har ikke Moreno fått starte så langt denne sesongen.
AS / Eurosport

Liverpool skal være interessert i Borussia Dortmund-spiller Jakub Blaszczykowski, men de kan vente seg nabokonkurranse av Everton. Det er bare tre dager igjen av overgangsvinduet, og «Kuba» har ikke spilt for tyskeren så langt denne sesongen. Den polske landslagsspilleren skal være åpen for å spille Premier League-fotball.
Sunday Express

Fredag 28. august

Fabio Borini har takket nei til et tilbud fra Sunderland. Liverpool har akseptert et bud på 13 millioner euro fra The Black Cats, men Borini, som tidligere har spilt på lån i Sunderland, foretrekker en overgang til en klubb i Italia.
Forza Italian Football

Wolverhampton følger med på situasjonen til Liverpool-forsvarer Jon Flanagan. 22-åringen jobber seg i form igjen etter en kneoperasjon, og antas å kunne gjøre comeback på fotballbanen like før jul. Da kan det bli aktuelt for Wolves å låne høyrebacken.
Football League World

Watford forsøker å kapre Lazar Markovics låneovergang fra Liverpool til Fenerbahce.
Gazzetta dello Sport

Onsdag 26. august

Real Madrid bekrefter onsdag ettermiddag at Asier Illarramendi er klar for ligakollega Real Sociedad. Spanjolen har lenge vært linket til Liverpool, men de røde har ikke vært med i noen budrunde. «Illarra», som tidligere har vært i Real Sociedad, skal koster i underkant av 20 millioner euro – inkludert bonuser.
Real Madrid / AS

Tottenham Hotspur vurderer et bud på Liverpool-spissen Fabio Borini, da London-klubben ikke ser ut til å lykkes med å få fatt i Saido Berahino fra West Bromwich. Spurs har forsøkt å prise Berahino bort fra The Hawthorns, men har allerede fått avslag på to bud og klar beskjed om at spissen ikke er til salgs.
Tutto Mercato

Besiktas-president Fikret Orman slo fast under sin siste pressekonferanse at Liverpool ikke ønsker å gi slipp på Lucas Leiva. Brasilianeren skal ha blitt enig med den tyrkiske klubben om sine personlige betingelser, men nå ser det ut til at midtbanespilleren blir værende på Anfield. - Liverpool vil ikke la ham gå. Overgangen kan bare skje med deres velsignelse, så for øyeblikket er det ikke noe vi kan gjøre, siteres Orman.
Turkish Football

Taiwo Awoniyi forventes å fly til England for å gjennomføre en medisinsk test hos Liverpool denne uken. - Han vil dra til England for å signere kontrakt med Liverpool, og det er grunnen til at han ikke er her og trener med oss, uttaler Nigeria U23-talsmann Timi Ebikagboro. 18-åringen forventes å signere en langtidskontrakt med Liverpool, for så å bli lånt ut til en klubb utenfor Storbritannia. Monaco, Porto og Red Bull Salszburg har også jaktet tenåringen med landskamper for Nigeria både på U17, U20 og U23-nivå.
African Football

Manchester United, Liverpool og Arsenal vurderer alle å signere Borussia Dortmund-vingen Jakub Blaszczykowski. 29-åringen har ikke figurert i Bundesligaklubbens tre første kamper for sesongen.
International Business Times

Tirsdag 25. august

Liverpool-linkede Asier Illarramendi reiser trolig hjem til gamleklubben Real Sociedad. Real Madrid-spilleren skal koste mellom 16 og 20 millioner euro.
AS

Inter nærmer seg et kjøp av Liverpool-spissen Fabio Borini. Overgangen vil bli fullført før transferdeadline.
Sport Mediaset

Mandag 24. august

Mario Balotelli vil gjenomgå en medisinsk sjekk hos AC Milan i morgen, ifølge Milano-klubbens egen TV-kanal. AC Milan får låne spilleren gratis uten opsjon på kjøp, og Liverpool betaler deler av hans lønn.
Football Italia

Liverpool kommer ikke til å kjøpe Borussia Dortmunds armenske landslagsspiller Henrikh Mkhitaryan.
Sky Sports

Liverpool og AC Milan har forhandlet og blitt enige om at Mario Balotelli (25) skal lånes ut til italienerne for hele sesongen. Det er riktignok litt som gjenstår når det gjelder økonomien, men partene er enige om en låneavtale som ikke inkluderer opsjon på kjøp. Det forventes en offisiell pressemelding om kort tid.
GianlucaDiMarzio.com

AC Milan vil betale Liverpool tre millioner euro for å låne Mario Balotelli (25) for hele inneværende sesong, ifølge italiensk presse. Spillerens lønn har vært et sentralt tema, men klubbene skal ha blitt enige om å dele den – altså betale halvparten hver – mens han befinner seg i Serie A-klubben. I tillegg får Milan opsjon på kjøp for rundt ti millioner euro etter sesongen. Balotelli reiste til Italia i helga og skal igjennom legesjekken tirsdag.
Gazzetta dello Sport

Se forrige ukes rykter her!