Uke 4

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 25. januar

Liverpool-linkede Fabian Delph er enig med Aston Villa om en ny kontrakt. Den engelske landslagsspilleren har skrevet under på en forlengelse som varer frem til sommeren 2019.
Aston Villa FC

Glen Johnson har fått lov til å prate med andre klubber om en mulig overgang fordi hans nåværende kontrakt løper ut ved sesongslutt, og Roma har stått klare for å signere høyrebacken til sommeren. Men nå kommer 30-åringen heller til å sette navnet sitt på en kontraktsforlengelse med Merseyside-klubben, og den skal vare i tre nye år.
Daily Mail

Dersom Liverpool finner noen som er villige til å kjøpe, ønsker klubben å selge Mario Balotelli allerede i januarvinduet. Klubben erkjenner at de trolig ikke kan vente seg en sum opp mot 16 millioner pund, det han kostet fra Milan i fjor sommer, men de kommer likevel til å høre på alle bud.
Express

Forhandlingene om en ny Raheem Sterling-kontrakt drøyer. England-angriperen skal ha avslått et tilbud nummer to fra klubben om en forlengelse av kontrakten som fortsatt har mer enn to år siden. Sterling og representantene avslo i desember et forslag om en kontrakt verdt 70.000 pund i uka. Nå ser det ut til at Liverpool må passere 100.000 pund i uka dersom 20-åringen skal forlenge.
Mirror

Lørdag 24. januar

Paris Saint-Germain er forberedt til å la Ezequiel Lavezzi gå til Liverpool denne måneden. Laurent Blanc, manageren, har nemlig bedt eierne om å finne en ny klubb til argentineren, som har et iskaldt forhold til sjefen. Tonen var allerede anstrengt mellom dem i fjor, og den er blitt enda verre etter at 29-åringen ikke møtte opp på en treningsleir i Marokko i desember.
Le Parisien

Det kan komme inn en målvakt før vinduet er omme. Marc-André ter Stegen sliter med spilletiden i Barcelona, og et låneopphold i Liverpool kan være passende. Claudio Bravo holder tyskeren ute av laget i La Liga, og den tidligere Borussia Mönchengladbach-sisteskansen får bare være på banen i cuper.
Metro

Brendan Rodgers er ute etter signaturen til Southampton-angriper Jay Rodriguez, men da må spilleren først få grønt lys av legene. 25-åringen, som scoret 17 mål forrige sesong, har slitt med kneet helt siden han skadet seg før sommeren.
Daily Mirror

Liverpool kommer til å gi Manchester United kamp om Sergio Díaz fra Paraguay. Den 16 år gamle spissen bøtter inn mål i Sør-Amerika, koster rundt 6 millioner pund og trenger en arbeidstillatelse ved en eventuell overgang.
Daily Star

Fredag 23. januar

Philippe Coutinho er veldig nær en ny kontrakt på Anfield. Den forsterke 22-åringen har en avtale som varer til 2018, men en forlengelse er snart sluttført.
Daily Mail

Arsenal, Liverpool og Tottenham har forsøkt å signere Porto-spiss Jackson Martínez siden i fjor sommer, men colombianeren skal foretrekke sistnevnte. 28-åringen har en klausul som gjør ham tilgjengelig for 27,5 millioner pund, og han kan komme til å forlate den portugisiske toppklubben til sommeren.
Express

Spekulasjonene om at Liverpool nok en gang vil by på Yevhen Konoplyanka, har fått vann på bålet. Tottenham har nemlig begynt å forhandle med ukrainerens klubb om en potensiell januarovergang på 7 millioner pund, og London-klubben får trolig ikke kamp av de røde.
Metro

Claudio Lotito, klubbpresidenten i Lazio, nekter å utelukke en overgang for Mario Balotelli i januarvinduet. Både hovedstadsklubben og Parma har kontaktet Liverpool-spissens agent, Mino Raiola, men han insisterer på at Balotelli ønsker å bli og kjempe om plassen på Merseyside.
Daily Mail

Torsdag 22. januar

Inters Piero Ausilio har reist til London i et forsøk på å få til en overgang for Lucas Leiva.
Football Italia

Liverpool vurderer et bud på Stokes Bojan Krkic, som kom til Britannia Stadium fra Barcelona for £1.5M sist sommer.
Metro

Liverpool krever £10M + tilleggsummer etter visse kriterier av Inter Milan for Lucas. Roberto Mancini og Brendan Rodgers har snakket sammen og blitt enige om overgangssummen. Nå må Mancini overbevise Inter-styret om å punge ut.
Gazzetta dello Sport

Arsenal og Liverpool ser ut til å gå glipp av Barcelonas høyreback Martin Montoya, da Marseille nærmer seg en avtale med forsvarsspilleren.
Talksport

16 år gamle Easah Suliman kommer til å signere en profesjonell kontrakt med Aston Villa i morgen, trass i interesse for forsvarsspilleren fra Bayern München og Liverpool. Tenåringen har vært tilknyttet Villa fra barnsben av, og han vil nå fortsette karrieren i Birmingham-klubben.
Birmingham Mail

Valencia kan komme til å snyte Liverpool for underskriften til Manchester Citys James Milner. Spillerens kontrakt med City løper ut til sommeren, og Liverpool ble regnet som favoritter til å sikre seg Milner etter denne sesongen. Men nå har altså Valencia kommet på banen, og håper å sikre seg City-spilleren for £4M allerede nå i januar.
Mirror

Liverpool er en av flere klubber som har Tyrone Mings i kikkerten. Den høye 21-åringen kan både spille venstreback og midtstopper og har vært fast inventar på Ipswich i Championship denne sesongen. Newcastle, Arsenal og Chelsea er andre som har vist interesse.
The Telegraph

Onsdag 21. januar

Manchester United og Liverpool kjemper om å sikre seg den unge paraguayaneren Sergio Diaz. Den 16 år gamle spissen spiller for Cerro Porteno i hjemlandet, og blir regnet som et av de største spisstalentene i verden. Diaz har gjort åtte mål på 20 kamper for sin klubb denne sesongen.
Tutto Mercato Web

Liverpool vil legge inn et bud på Lyon-spissen Alexander Lacazette i løpet av de kommende dagene. Brendan Rodgers kan få konkurranse av Paris Saint-Germain for målmaskinen. Franskmannen har gjort 20 ligamål så langt denne sesongen. Dersom Liverpool ikke får fatt i Lacazette, vil Anfield-klubben satse alt på Real Madrid-spissen Karim Benzema med et bud på £38.1M til sommeren.
The Telegraph

Tirsdag 20. januar

Liverpool og Manchester United følger nøye med på Southampton-back Nathaniel Clyne, for begge forbereder seg til å by på den unge landslagsspilleren. Southampton har allerede begynt å se på andre høyrebacker, i tilfelle Clyne selges.
Daily Star

De røde er fortsatt interesserte i Martín Montoya fra Barcelona, men laget fra Merseyside vil trolig vente til sommeren før de gjør noe. 22-åringen, som har slitt med spilletiden på Barcelonas høyrebackplass denne sesongen, er lysten på en ny klubb, og han ønsker – til tross for å ha blitt tildelt mer spilletid denne måneden – å reise allerede i januar.
Metro

Den australske målvakten Mathew Ryan har bekreftet at han ønsker å spille i Premier League. Agenten, Mikkel Beck, vet at Liverpool er interessert i sisteskansen, men sier det er lite trolig han drar til England denne måneden fordi Ryan er opptatt med Asia-mesterskapet.
Metro

Mandag 19. januar

Parma sliter, og har bare tatt ni poeng på sine 19 første seriekamper denne sesongen. Det gjør at de ligger helt sist i Serie A. Nå har de forhørt seg om de kan få Mario Balotelli på lån resten av denne sesongen. Det har Liverpool sagt blankt nei til.

Ginaluca Di Marzio

De røde er nødt til å handle raskt dersom de skal få tak i argentinske Ezequiel Lavezzi, for Valencia ligger an til å rappe angriperen foran Merseyside-klubben. Spanjolene er i forhandlinger om å signere Lavezzi for 8 millioner pund.
Express

Lucas ønsker å forlate klubben for å dra til Inter Milan. De rødes manager, Brendan Rodgers, har sagt at brassen ikke kommer til å bli solgt, men spilleren selv føler seg lite verdt på Anfield og har lyst på en overgang sørover.
ESPN

Gonzalo Higuaín holder døra åpen for en overgang til Liverpool – men ikke før til sommeren. Brendan Rodgers har vurdert å punge ut 30 millioner pund for å løse Argentina-spissen ut av kontrakten med Napoli, men ser ut til å måtte vente noen måneder til.
Daily Star

Liverpool er fortsatt interessert i Aston Villa-spiller Fabian Delph, som skal være tiltenkt en plass i troppen når Steven Gerrard forsvinner til Los Angeles etter sesongen.
The Telegraph

West Ham jobber desperat for å slå Liverpool i kampen om Alex Songs signatur på en permanent avtale. Midtbaneankeret fra Barcelona er lånt ut til den engelske hovedstadsklubben denne sesongen, og Sam Allardyce mener det ikke er noen grunn til at Song skal velge Anfield foran Boleyn Ground også neste sesong.
Daily Star