Uke 41

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC, og andre nyheter.

Søndag 11.oktober

Den nye Liverpool-managerens førsteprioritet er å hente inn en venstreback, og deretter en defensiv midtbanespiller. Portos U21-landslagsspiller Ruben Neves skal være et av transfermålene. Pep Lijnders skal ha anbefalt den 18 år gamle midtbanespilleren for Klopp.
Mirror

Roma vil kontakte Liverpool om midtstopperen Mamadou Sakho. Serie A-klubben viste interesse for franskmannen i sommer, men det ble ingen overgang da. Roma vil imidlertid gjøre et nytt forsøk under transfervinduet i januar.
Corriere dello Sport

Tottenham følger Gent-vingen Moses Simon, og Liverpool er også interesserte. Begge klubbene ønsket å signere Simon mens nigerianeren ennå var tenåring, men han valgte da å trene med Ajax i stedet. Nå har Premier League-klubbene fattet interesse for ham igjen.
Daily Mail

Jürgen Klopp vil forsøke å hente Andre Ayew fra Swansea i januar. Klopp forsøkte å hente ghaneseren to ganger i løpet av sin tid i Borussia Dortmund.
Sunday People

Lørdag 10.oktober

Jürgen Klopp ivrer etter å hente Robert Lewandowski til Anfield, og Lewandowskis agent har hintet om at spissens fremtid ikke ligger i Bayern München.
Mirror

Jürgen Klopp tror han kan hente Robert Lewandowski til Anfield, og vil forsøke seg med et bud på den 27 år gamle Bayern München-spissen til sommeren. Lewandowski har indikert at han ville likt å jobbe under karismatiske Klopp igjen, og spesielt nå som 48-åringen har havnet i Premier League.
Express

Jürgen Klopp vil erstatte Simon Mignolet med en keeper fra sitt hjemland, og Loris Karius og Bernd Leno er hovedkandidatene.
Calcio Mercato

Liverpool sendte en speider til kampen mellom Portugal U21 og Ungarn U21 i går kveld. Portos 18 år gamle midtbanespiller Ruben Neves kan ha vært spilleren som ble fulgt.
O Jogo

Sassuolo-talentet Domenico Berardi kan bli Jürgen Klopps første spillerkjøp i Liverpool. Klopp skal være en beundrer av den 21 år gamle Serie A-angriperen.
Calciomercato

Fredag 9.oktober

Jürgen Klopp planlegginer utskiftninger i Liverpools tropp i januar, og har identifisert Jorginho som en mulig tilvekst. Liverpool må ut med et sted mellom 14,8 og 22,2 millioner pund for å prise brasilianeren bort fra Napoli, hvor midtbanespilleren fortsatt har tre år igjen av sin kontrakt.
Gazzetta dello Sport

Torsdag 8. oktober

Barcelona har skrinlagt sine planer om å hente Liverpools Philippe Coutinho i januar. Katalanerne har blitt skremt av prislappen Liverpool har satt på playmakeren.
Talksport

Den serbiske stopperen Neven Subotic (26) kan følge Jürgen Klopp, sin tidligere manager, til Anfield. Liverpool har slitt i forsvaret de siste årene, og Subotic, som Klopp har vært sjef for i både Mainz og Borussia Dortmund, kan være et alternativ for å stramme opp bakover.
CalcioMercato.com

Onsdag 7. oktober

LA Galaxy er bekymret for at Jürgen Klopp vil be Steven Gerrard returnere til Anfield. Klopp ligger an til å bli presentert som ny Liverpool-manager på fredag, og tyskeren kan komme til å vurdere klubblegenden Gerrard som et potensielt medlem av sin stab.
Mirror

Manchester City ser Philippe Coutinho som den ideelle erstatter for sin 30 år gamle playmaker David Silva, og vil ha brasilianeren som et av sine fremste transfermål i 2016. Budrunden kan starte på 50 millioner pund, etter at Coutinho signerte en ny langtidskontrakt med Liverpool i februar.
Mirror

Brendan Rodgers vil være på en liste over managere som det engelske fotballforbundet kommer til å vurdere dersom de bestemmer seg for å ikke forlenge kontrakten med Roy Hodgson. Landslagssjefens kontrakt løper ut etter EM neste sommer, og Hodgons fremtid som landslagssjef avhenger av hvordan England gjør det under mesterskapet i Frankrike. Dersom England ikke når kvartfinalen vil kontrakten hans trolig ikke bli forlenget.
Express

Tirsdag 6. oktober

Real Madrid er klare til å ta opp konkurransen med Barcelona om Liverpools playmaker Philippe Coutinho.
Fichajes

I dag vil styret i Liverpool FC ha styremøte over video, for å få sluttført prosessen med å ansette Jürgen Klopp som Liverpools nye manager på en treårskontrakt. Liverpool har allerede møtt Jürgen Klopp mer enn én gang, og er klar over 48-åringens skepsis til klubbens håndtering av spilleroverganger. På styremøtet er det ventet at en skal ta en endelig avgjørelse og bestemme seg for Jürgen Klopp som klubbens nye manager.

Daily Mail

Mandag 5. oktober

Tidligere Chelsea-manager Roberto Di Matteo skal være en kandidat til den ledige managerjobben i Liverpool. 45 år gamle Di Matteo har vært arbeidsledig siden han forlot managerjobben i tyske Schalke i mai.
Sky Italia

Portsmouth-talentet Conor Chaplin blir fulgt av speidere fra både Derby County og Liverpool. Den 18 år gamle spissen interesserer begge klubbene etter noen gode kamper i League Two.
Football League World

Barcelona har latt seg begeistre av Philippe Coutinho, og katalanerne kommer til å by på brassen i januarvinduet. Faktisk var Coutinho tema da Liverpool forsøkte å hente Adama Traoré fra spanjolene i sommer: Barça ønsket en opsjonsavtale som ville tre i kraft når overgangsnekten fra FIFA er over etter nyttår. Nå vil de i stedet gå inn for å kjøpe 23-åringen ut av kontrakten, som for øvrig ble forlenget til 2020 under forrige sesong. Trolig kommer de til å by rundt 30 millioner euro i førte omgang. Klubbledelsen skal møtes i løpet av de neste dagene for å planlegge det kommende overgangsvinduet. Real Madrid har også Coutinho på radaren, men de lot være å by på ham i sommer.
Sport

Les forrige ukes ryktebørs her!