Uke 42

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC, og andre nyheter.

Søndag 18. oktober

Liverpool ønsker å by på Juventus- og Italia-stjerne Claudio Marchisio, men Juventus er ekstra interessert i å beholde ham etter å ha mistet Andrea Pirlo og Arturo Vidal sist sommer. De røde må ut med rundt 23,5 millioner pund for 29-åringen. Arsenal og Manchester United har også fulgt italieneren de siste årene.
Fichajes

Nå har Anfield-klubben lagt planen om å hente høyreback Martín Montoya i januarvinduet helt død. Liverpool har hatt spanjolen, nå på lån i Inter fra Barcelona, i kikkerten i lang tid, men etter ansettelsen av Jürgen Klopp er ikke rødtrøyene lenger interessert.
Mirror

Fredag 16. oktober

Liverpool og Arsenal har merket seg at de unge Barcelona-spillerne Alex Grimaldo og Sergi Samper ønsker seg bort fra den spanske klubben på grunn av lite spilletid.
ESPNFC

Jürgen Klopp planlegger samtaler med Robert Lewandowskis agent Cezary Kucharsky, i et forsøk på å hente den polske målmaskinen til Premier League.
Fichajes.net

Liverpool-manager Jürgen Klopp akter å kapre Inters Andrea Ranocchia foran nesen på Everton. Borussia Dortmund, Galatasaray, AC Milan, AS Roma og Tottenham har også vist interesse for den 27 år gamle midtstopperen med en fortid i Genoa og Bari.
Gazzetta dello Sport

Torsdag 15. oktober

Den 27 år gamle Schalke-midtstopperen Benedikt Howedes hinter om at han ønsker seg til Liverpool.
Express

Onsdag 14. oktober

Liverpool har tro på at de får kloa i stortalentet Ruben Neves, etter at en formell henvendelse ble tatt godt imot av spillerens representanter. 18-åringen har vært i mange storklubbers søkelys den seneste tiden, og han kan bli den best betalte tenåringen i fotballverdenen. Liverpool skal ha fulgt Neves lenge, og intensivert jakten etter årsskiftet. Spilleren er en dyptliggende playmaker, som høster ros for sin imponerende teknikk og modenhet i spille. Mirror tror at Liverpools jakt på spilleren, betyr at Jürgen Klopp har gitt tommel opp.
Daily Mirror

Liverpool-manager Jürgen Klopp akter å gi Barcelona kamp om Dortmunds midtbanestjerne Ilkay Gundogan.
Tutto Mercato



Liverpool har kommet med en henvendelse til Juventus sin sportsdirektør Fabio Paratici, noe som kan bety slutten for transferkomitéen. 43-åringen har fått mye av æren for at Juventus igjen er blitt en storhet i europeisk fotball, etter å ha hentet inn spillere som Pirlo, Pogba og Khedira. Tottenham skal også ha kontaktet Paratici angående en stilling på White Hart Lane.
Calciomercato

Tirsdag 13. oktober

Manchester United har kastet seg inn i kampen med Liverpool om midtbanespilleren Jorginho. Paris Saint-Germain har også blitt linket til Napoli-spilleren i januar.
Calciomercato

Mandag 12. oktober

Ukrainske Andriy Yarmolenko skal være et mulig transfermål for både Barcelona, Arsenal, Tottenham og Liverpool i januarvinduet. Den 26 år gamle midtbanespilleren ble i sommer koblet til Everton.
Tuttomercatoweb

Jürgen Klopp linkes allerede til Robert Lewandowski og to andre spisser i form av Pierre-Emerick Aubameyang og Andre Ayew. Aubameyang har vært i storform for Borussia Dortmund denne sesongen, og har gjort 11 mål på 10 kamper. Klopp vil gi grønt lys for et bud på 35 millioner pund for landslagsspilleren fra Gabon.
Telegraph

Aston Villa kan komme til å sparke Tim Sherwood og erstatte ham med tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers.
Express

Liverpool-manager Jürgen Klopp ønsker å få til en overgang for Mats Hummels i januar, men dette kan bli for dyrt, og derfor kan han måtte nøye seg med Hummels sin lagkamrat i Borussia Dortmund, Neven Subotic, i stedet.
Fichajes

LES FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER