Uke 43

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC, og andre nyheter.

Søndag 25. oktober

Jürgen Klopp skal ha planer om å ha samtaler med Mario Balotelli og hans agent om framtiden i Liverpool. Det skal ikke være noen mulighet for å hente Balotelli tilbake i januar, i Danny Ings skadefravær. Det er heller ikke kjent om Klopp er innstilt på å gi Balotelli en ny sjanse i den røde trøya.
Star on Sunday 

Liverpool skal ha vist interesse for broren til Dejan Lovren, nemlig Davor Lovren. Speidere fra Liverpools kal ha sett Kroatia to ganger i U17-VM. 17-åringen spiller for Dinamo Zagreb, og er høyreving men spiller også som spiss.
Daily Mail

Liverpool skal etter planen starte kontraktsforhandlinger med høyreback Connor Randall. 20-åringen skal nå være tatt opp i Liverpools førstelagstropp, etter at Joe Gomez ble skadet.
Daily Mail

Lørdag 24. oktober

Liverpool skal være interessert i å hente Mario Suarez til Anfield i januar. Spanjolen spiller nå i Fiorentina, og har tidligere spilt i Atletico Madrid. Den taklingssterke midtbanespilleren har tidligere vært en spiller Brendan Rodgers ønsket seg, nå skal også Klopp ha vist interesse.
Daily Mirror

Ifølge Jamie Carragher prøvde Liverpool å sikre seg Dimitri Payet i 2010, men at overgangen gikk i vasken. – Jeg vet Liverpool vurderte ham for fem år siden da han spilte i Saint-Etienne, skrier Carragher i sin ukentlige spalte. 
Daily Mail

Torsdag 22. oktober

Nuri Sahin kom på lån fra Real Madrid til Liverpool sommeren 2012, men bare seks måneder seinere ble han sendt avgårde og endte opp hos Jürgen Klopp i Dortmund - klubben han også tidligere hadde stor suksess hos og som han begynte i som 12-åring. Som flere andre spillere, mente også Sahin at Rodgers ikke brukte ham i hans beste posisjon. Klopp skal fortsatt være en fan av Sahin, og dermed kobles han til en Anfield-retur. Sahin fikk 12 kamper, og scoret tre mål for Liverpool.
Liverpool Echo

Onsdag 21. oktober

Liverpool fortsetter å bli linket til Portos unge stjerne Ruben Neves. Ifølge portugisiske medier sto Liverpool på speiderlista da Porto møtte Maccabi Tel Aviv tirsdag kveld. Der fikk de se den 18 år og 221 dager gager gamle gutten debutere som kaptein. Det er rekordtidlig i Champions League-sammenheng. Tidligere var Rafael van der Vaart den yngste kapteinen i CL da han var kaptein for Ajax i 2003, 20 år og 217 dager gammel. 
A Bola

Mandag 19. oktober

Ajax-vingen Anwar El Ghazi, skal angivelig bli fulgt tett av Liverpool - og sikkert de fleste andre storklubber i Europa. På sine første ni kamper i Nederlands æresdivisjon denne sesongen har han scoret åtte mål!
Liverpool Echo

Juventus midbanespiller Claudio Marchisio svarer slik på ryktene om at Jürgen Klopp skal ønske å hente ham til Liverpool i januar: – Klopp er gal etter meg og ønsker meg til Liverpool? Jeg bryr meg ikke, jeg har akkurat signert ny kontrakt med Juventus, sier 29-åringen. Marchisio har spilt for Juventus siden han var sju år, og har over 300 kamper for klubben.
Sport Mediaset

Andre Ayew er en av mange spillere som er koblet til Liverpool, etter at Jürgen Klopp tok over roret på Anfield. Ayews nåværende sjef, Garry Monk, sier han ikke bryr seg om spekulasjonene før det eventuelt kommer konkrete bud. – Spekulasjonene starter tidligere fra år til år, sier han.
Wales Online 

Les forrige ukes ryktebørs her