Uke 44

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC, og andre nyheter.

Søndag 1. november

Liverpool kan miste Jordan Rossiter dersom kontraktssituasjonen ikke løses. Avtalen med 18-åringen løper nemlig ut ved sesongslutt, og det skal være klubber i Champions League som følger med på scouseren. Ender det med at han drar, uansett om kontrakten er ferdig, har Liverpool krav på kompensasjon.
Sunday People

Fredag 30. oktober

Den spanske midtbanespilleren Mario Suárez i Fiorentina linkes til Liverpool i italiensk presse. 28-åringen kom til Serie A fra Atlético Madrid i sommer, men sliter med spilletiden. Nå hevdes det at han kan dra allerede i januar.
talkSPORT

Både Liverpool og Everton viser interesse for kantspilleren Cristian Tello, som ifølge agenten ikke har en fremtid i Barcelona. 24-åringen har vært på utlån hos Porto siden sommeren 2014, men kommer ikke til å returnere til katalanerne, sier agenten til O Jogo. Derfor håper de engelske klubbene, som begge skal ha vært frempå i sommer, at spanjolen heller velger Merseyside.
Daily Star

Torsdag 29. oktober

Raphael Honigstein, ekspert på tysk fotball, tror det er mulig at Neven Subotic blir rød etter Jürgen Klopps ansettelse. Forsvareren har spilt under 48-åringen i både Borussia Dortmund og Mainz, men har bare spilt én kamp denne sesongen. – Han er en av få spillere som personlig ble plukket ut av Klopp i Dortmund fra Mainz. De fleste andre spillere ble heller kjøpt av selve klubben enn ham, sier Honigstein.
The Sport Review

Onsdag 28. oktober

Så fort Jürgen Klopp ble ansatt på Anfield, begynte ryktene om hvilke spillere som kan følge ham fra Borussia Dortmund, og formsterke Pierre-Emerick Aubameyang er trukket frem som et mulig angrepsvåpen. Men selv sier den lynraske 26-åringen at han etter hvert ønsker seg sørover: – En dag spiller jeg kanskje i en annen liga, for drømmen min er å spille i Spania. (…) Premier League? Mange folk tror det ville vært bra for meg, men moren min er spansk, og jeg har virkelig en drøm om å spille der.
BBC World Service

Tirsdag 27. oktober

Ilkay Gündogan er en av spillerne på Borussia Dortmund som Jürgen Klopp er blitt linket til, fra managerens tidligere klubb. 25-åringen har en kontrakt som løper ut i 2017 og har nå uttalt at han ikke er sikker på om hans fremtid er i Bundesliga. "Min fremtid? For øyeblikket har jeg ikke peiling, det er noe som bare er langt, langt unna." Manchestrer United skal også være interessert i den hardtarbeidende sentrale midtbanespilleren.
Sport 1 (Tyskland)

Mandag 26. oktober

Både Stoke, Southampton og Leicester snuser på Joe Allen (25) frem mot januarvinduet. Den walisiske landslagsspilleren, som kostet 15 millioner pund, var Brendan Rodgers’ andre kjøp som Liverpool-sjef, men i januar skal klubben være åpen for salg. Midtbanemannen har så langt spilt i totalt 101 kamper for Anfield-klubben, og står med fire nettkjenninger.
Daily Star

Jamie Vardy har banket inn imponerende ti mål for Leicester denne sesongen. 28-årinngen, som for tre år siden spilte utenfor ligasystemet med Halifax, skal følges av både Liverpool og Tottenham. Jürgen Klopp skal være på jakt etter en hurtig spiss, og det at han har Danny Ings langtidskadet og usikkerhet rundt skadeforfulgte Daniel Sturridge, kan gjøre at han prøver å få tak i Vardy som har tre år igjen av sin kontrakt med Leicester.
ESPN 

Sjekk forrige ukes ryktebørs her!