Uke 47

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC, og andre nyheter.

Søndag 22. november

Liverpool har vært sterkt linket til den brasilianske spissen Alexandre Pato den siste tiden, men nå tyder ting på at Tottenham har kastet seg inn i kampen, og London-klubben vil sikre seg 26-åringen i en avtale verdt 8 millioner pund. Angriperen eies av Corinthians, men er for tiden lånt ut til São Paulo.
Daily Star

Den tidligere Liverpool-sjefen Brendan Rodgers skal ha reist til Qatar for å forhandle om en managerjobb etter å ha åpnet samtalene fra London tidligere denne måneden. Det er ikke kjent hvilken klubb det dreier seg om, men nordiren kan trolig vente seg pene 3,5 millioner pund i årslønn hvis partene blir enige.
Sunday People

Fredag 20. november

Tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers er en sterk kandidat til jobben som ny manager i Queens Park Rangers.
Metro

Inter Milan har bekreftet at de er interesserte i Paris Saint-Germain-vingen Ezequiel Lavezzi, mens Arsenal og Liverpool har fulgt situasjonen til 30-åringen lenge. Barcelona og Juventus rapporteres også å være interesserte nå som argentinerens kontrakt med den franske klubben løper ut til sommeren. Det forventes at Lavezzi forlater PSG i januar.
talkSport

Torsdag 19. november

Brendan Rodgers mistet jobben som Liverpool-manager i oktober. Nå er han ønsket i tyrkiske Galatasaray. Galatarasay ligger på tredjeplass i tyrkiske Süper Lig - fem poeng bak ledende Besiktas. Klubben sparket i går sin manager Hamza Hamzaoğlu, som fikk jobben for i underkant av et år siden.
Fotospor

Liverpool vil forsøke å komme Arsenal, Chelsea og Manchester United i forkjøpet ved å sikre seg argentineren Mauro Icardi i januar. 22-åringen står høyt på Klopps ønskeliste i jakten på spissforsterkninger, og vil koste i underkant av 25 millioner pund.
Express

18 år gamle Ryan Kent er utlånt til Coventry frem til januar, men Liverpool er ute etter å «oppgradere» Kents låneopphold, og han linkes nå til et låneopphold i Championship-klubben Huddersfield på nyåret. – Dette er bare spekulasjoner. Dersom det skjer, så skjer det, og vi må bare finne en annen spiller. Men for øyeblikket er vi fornøyd med Ryan, og vil fortsette å benytte ham, sier Coventry-manager Tony Mowbray.
Coventry Telegraph

Onsdag 18. november

Xabi Alonso kommer til å gjøre en følelsesladet retur til Liverpool når kontrakten hans med Bayern München løper ut. Alonsos kontrakt løper ut i sommer, og han er fortsatt ikke tilbudt noen forlengelse av avtalen med den tyske klubben. Dermed ligger alt til rette for at 33-åringen avslutter karrieren på Anfield.
Express

Liverpool håper å sikre seg Marseille-forsvareren Nicolas N'Koulou på gratisovergang til sommeren. 25-åringen står uten kontrakt med sin franske klubb etter denne sesongen. Liverpool har fulgt utviklingen til landslagsspilleren fra Kamerun, og er oppmerksomme på situasjonen. Anfield-klubben kan imidlertid få kamp om afrikaneren fra Premier League-rival Chelsea. Jose Mourinho kan komme til å forsøke å hente N'Koulou allerede i januar. Lazio vurderer også spilleren. Marseille kan være villige til å selge spilleren i neste transfervindu, da den franske klubben ikke ser ut til å klare å bli enig med afrikaneren om en ny kontrakt.
Daily Star

Tirsdag 17. november

Liverpool og Tottenham ønsker å hente Fiorentinas 22 år gamle spiss Khouma Babacar til Premier League.
FourFourTwo

Liverpool vi forsøke å sikre seg Lazios midtbanemann Lucas Biglia. Den 29 år gamle argentineren linkes også til Real Madrid og Inter Milan.
Gazzetta dello Sport

Liverpool har lagt inn et offisielt bud på 10 millioner pund for Schalke-talentet Leroy Sane.
Bild

Liverpool har fått et tilbakeslag i jakten på Manuel Lanzini. Argentineren er utlånt til West Ham, og Hammers-sjef David Sullivan akter å beholde ham. – Vi har en opsjon med både Lanzini og klubben hans som ikke kan brytes, så interessen til andre klubber er irrelevant, sier Sullivan.
Express

Mandag 16. november

Liverpool og Arsenal er begge ute etter den sveitsiske midtbanespilleren Granit Xhaka i januar. Jürgen Klopp skal være ivrig etter å sikre seg den 23 år gamle playmakeren til Borussia Mönchengladbach. Xhaka har kontrakt med Gladbach til 2019, men har en utkjøpsklausul på 30 millioner euro i kontrakten sin med Bundesligaklubben.
Bild

Manchester United har kastet seg inn i kampen med Liverpool om Leroy Sane. Den 19 år gamle Schalke-spilleren skal ha vært i søkelyset til Jürgen Klopp en stund, med tanke på en overgang i januar.
Express

SE FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER!