Uke 5

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 1.februar

Liverpool kan komme med et overraskende bud på £6,5M for forsvarsspilleren Winston Reid hos West Ham. Kontrakten til spilleren fra New Zealand går ut til sommeren og en håper Londonerne ønsker å cashe inn nå.
The Mirror

Bunnlagene Crystal Palace, West Bromwich, Hull og QPR skal alle vurdere å prøve å få Rickie Lambert på lån ut denne sesongen.
Sunday People

Liverpool er igjen linket til Lars Stindl, som en erstatter for Steven Gerrard til sommeren. "Han er vår viktigste og mest verdifulle spiller" advarer sportsdirektør Dirk Dufner om 26-åringen til Hannover.
talkSPORT

Spissen Andre-Pierre Gignac er en annen som kan bli tilgjengelig på Bosman til sommeren. Liverpool, Arsenal og Inter er blant dem som skal ha vist interesse for 29-åringen fra Marseille.
Tuttosport

Den gamle kjenningen Yevhen Konoplyanka (25) har sagt nei til en overgang fra Dnipro til Roma og ønsker heller å gå til Liverpool eller Tottenham til sommeren.
Sunday Express

Arsenal og Liverpool skal ha blitt tilbudt backen Fabio Coentrao hos Real Madrid, men skal ha vist bare lunken interesse.
Daily Star

Fredag 30.januar

Mamadou Sakho ønsker å få en garanti for at han vil spille fast førstelagsfotball frem til EM i 2016. Får han ikke det, vurderer han å forlate Liverpool i sommer, for å forhindre at han mister plassen sin på det franske landslaget.
L'Equipe

Liverpool er i samtaler med Wigan om et utlån av Sheyi Ojo. Wigan-manager Malky Mackay så Ojo spille for Liveprool U21 mot Manchester United på mandag. Flere klubber er interesserte i å hente Ojo på lån, og Liverpool håper at et låneopphold skal ha samme effekt for Ojo som det hadde for Jordon Ibe.
Daily Mail

Torsdag 29.januar

Manchester United og Liverpool har kastet seg inn i kampen med Arsenal om Newcastles midtbanespiller Moussa Sissoko.
L'Equipe

Liverpool kommer til å fullføre en £14M-overgang for Ezequiel Lavezzi fra Paris Saint Germain før mandagens transferdeadline.
Metro

Onsdag 28.januar

- Chelsea, Liverpool, Manchester City og Arsenal er interesserte i Reece Brown, sier juniortrener Terry Westley.
whufc.com

Brendan Rodgers planlegger et dobbeltraid mot Bundesliga-klubben Hannover. Det er duoen Lars Stindl og Leonardo Bittencourt som er i Liverpool-managerens søkelys. Den 26 år gamle midtbanespilleren Stindl har gjort 11 mål på 114 Bundesliga-kamper. Tyskeren har under halvannet år igjen av sin kontrakt, og til sommeren aktiveres en utkjøpsklausul i hans kontrakt som gjør at han kan forlate Hannover om noen hoster opp £2.2M. 21 år gamle Bittencourt sluttet seg til Hannover fra Borussia Dortmund på en fireårskontrakt i 2013, og er fast inventar på Tyskland U21. Vingen kan være tilgjengelig for £6M.
Daily Star

Liverpool skal ha hatt speidere til stede sist helg for å sjekke 17 år gamle Ruben Neves i Porto. Portugiseren blir sammenlignet med Sergio Busquets hos Barcelona. Talentet skal ha en utkjøpsklausul på £29M.
Daily Mirror

Tirsdag 27.januar


Liverpool dropper interessen for Bojan Krkic, etter at spilleren fikk en alvorlig korsbåndskade under spill for Stoke i går kveld. Skaden vil holde ham ute av spill resten av sesongen.
Express

Liverpool skal ha opsjon på å kjøpe den 18 år gamle Birmingham-vingen Demarai Gray, og Anfield-klubben vurderer nå å benytte seg av denne opsjonen. Red Bull Salzburg har lagt inn et bud på vingen, men Liverpool har med sin opsjonsrett muligheten til å matche budet til østerrikerne og dermed sikre seg den engelske ungdomslandslagsspilleren.
Goal

Real Madrid har kastet sine øyne på Raheem Sterling, og er ute etterå selge spissen Karim Benzema for å finansiere et bud på Liverpools stjerneskudd. Både Arsenal og Manchester United linkes til franskmannen. Real skal være villige til å by £26M for Sterling til sommeren.
Express

Marc Andre ter Stegen, som har sluppet begrenset til for Barcelona denne sesongen, er et transfermål for Liverpool. De røde skal være villig til å bla opp £17M for den tyske keeperen.
Metro

Mandag 26.januar

Liverpool vil kjempe med en rekke Premier League-klubber og europeiske klubber om underskriften til den unge Arsenal-spissen Chuba Akpom. 19-åringen står uten kontrakt til sommeren, og vegrer seg for å skrive under på en ny kontrakt med The Gunners. Brendan Rodgers følger med på situasjonen, men Everton, Manchester City og Tottenham viser også interesse. Akpom er også blitt tilbudt pre-kontrakt av Borussia Dortmund, FC Twente og Feyenoord.
Daily Star

Chelsea planlegger et bud på £50M for Raheem Sterling.
Daily Star