Uke 51

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Torsdag 17.desember

Liverpool har tilbudt Røde Stjerne Beograd en overgangssum som kan stige til 5 millioner pund ut fra antall kamper for Marko Grujic. Stuttgart, Udinese og Sassuolo vil også ha spilleren, men Grujic foretrekker Anfield-klubben. Inter Milan har også lagt inn et bud, men Milano-klubbens bud er så lavt at det ikke er akseptabelt for Røde Stjerne.
Daily Mail

Liverpool har vunnet drakampen med Inter og Anderlecht om det serbiske stjerneskuddet Marko Grujic takket være assistentmanager Zeljko Buvac. Grujic vil offisielt signere for Liverpool i januar, og vil så bli sendt tilbake til Røde Stjerne Beograd på lån for resten av sesongen.
talkSPORT

Liverpool og Manchester City jakter Sampdorias høyreback Pedro Pereira. 17-åringen blir betraktet som et av de største forsvarstalentene i Europa. Pereira kom til Serie A-klubben fra Benfica i sommer, og har imponert i sine åtte kamper for Sampdoria denne sesongen. Speidere fra Liverpool forventes å se Pereira i aksjon når Sampdoria møter AC Milan i den italienske cupen i kveld. Tyske Wolfsburg har også Pereira i kikkerten.
HITC Sport

Liverpool vil forsøke å sikre seg Basel-spissen Breel Embolo i januar. Manchester United og Arsenal er også ute etter 18-åringen. Wolfsburg har allerede tilbudt Basel 18 millioner pund for angriperen.
Calcio Mercato

Onsdag 16. desember

Sean O’Driscoll, klubbens assistentmanager før Jürgen Klopp ble hentet inn i oktober, er på vei til å ta over Walsall som manager. League One-laget har vært på jakt etter en ny sjef de siste ukene, og 58-åringen er blant favorittene.
Express & Star

Den tyske midtbanemannen Ilkay Gündogan har ennå ikke skrevet under på en ny avtale med Borussia Dortmund, og flere følger situasjonen. 25-åringen ble hentet til klubben av Jürgen Klopp, som tidligere har kalt ham en «intelligent og komplett midtbanespiller». Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, tror imidlertid partene finner en løsning. – Ilkay er en av våre nøkkelspillere. Vi skal prate med ham om fremtiden, men vi har fortsatt litt tid på oss, sa han nylig.
Bild

Liverpool forbereder et bud på 13 millioner pund for Napolis Dries Mertens. Den 28 år gamle vingen har gjort seks mål på sine 15 siste kamper.
Express

Liverpool følger Rapid Wiens 22 år gamle midtstopper Maximillian Hofmann. Jürgen Klopp forhørte seg om utviklingen til forsvarsspilleren allerede mens han var manager i Borussia Dortmund.
Calciomercato

Tirsdag 15. desember

Rangers vurderer en låneavtale for Liverpools Harry Wilson i januar. Ibrox-klubbens rekrutteringssjef, Frank McParland, så Liverpool U21 mot Celtic nylig for å sjekke vingen. Jürgen Klopp hentet Wilson tlbake fra lån i Crewe tidligere denne måneden, for å ta en nærmere titt på ham, men Wilson skal ha fått klarsignal til å bli lånt ut igjen til en ny klubb etter nyttår.
The Press and Journal

Liverpool er blitt enige med Røde Stjerne Beograd om en overgangssum på 4,3 millioner pund for vingen Marko Grujic. 19-åringen vil bli lånt tilbake til Røde Stjerne frem til august.
Mondo

Roma vil forsøke å sikre seg Mamadou Sakho i januar. Roma-direktør Walter Sabatini har tatt kontakt med Liverpool.
Forza Italian Football

Southampton har kastet seg inn i jakten på Birmingham-vingen Demarai Gray. Fra før er Liverpool, Tottenham og Leicester blitt linket til Gray.
Teamtalk

Jürgen Klopp kommer ikke til å kjøpe noen spillere i januar, med unntak av Neven Subotic om midtstopperen blir tilgjengelig.
Independent

Lucas Moura sier han ikke har noe ønske om å forlate Paris Saint-Germain. Liverpool er en av klubbene som har vist interesse for den brasilianske midtbanespilleren.
Daily Star

Liverpools planer om å sikre seg Stoke-keeper Jack Butland virker å være skrinlagt, nå som Simon Mignolet kommer til å skrive under en ny langtidskontrakt med Anfield-klubben.
Independent

Stoke står klare til å signere Bayer Leverkusen-angriper Stefan Kiessling, da Liverpool ikke lenger virker interesserte i spissen. Det var ventet at Liverpool skulle hente 31-åringen til Merseyside i januar, men Anfield-klubben kommer ikke til å kjøpe noen ny spiss i det kommende transfervinduet.
Express

Denis Cheryshev har bestemt seg for å forlate Real Madrid i januar, og Liverpool står klare til å sikre seg russeren. 24-åringen har bare spilt seks kamper denne sesongen, og trenger spilletid for å komme med i Russlands EM-tropp til sommeren.
Fichajes

Mandag 14. desember

Jürgen Klopp er ute etter Barcelona-vingen Christian Tello. Spilleren er for tiden utlånt til Porto, som har mulighet til å kjøpe Tello for 9 millioner pund. Men den portugisiske klubben er uvillige til å betale så mye etter at de ble slått ut av Champions League.
El Mundo Deportivo

Klikk her for å se forrige ukes ryktebørs!