Uke 6

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Fredag 6. februar

Marco Reus er ønsket av Liverpool, og manager Brendan Rodgers ser på mulighetene for å gjøre tyskeren til Liverpool-spiller til sommeren. 25-åringen blir ingen billig mann, men Rodgers håper at den ferske sponsoravtalen med New Balance kan bidra til å finansiere flankespilleren.
Daily Star

Liverpool følger med på situasjonen til Salomón Rondón (26). Den tidligere Málaga-spissen er interessert i å forlate Zenit St. Petersburg, og russerne er åpne for å selge venezuelaneren siden fotballen i landet er hardt rammet av den svake rubelkursen. Tottenham snuser også på Rondón.
Daily Express

Real Madrid har følere ute etter Liverpools stjerneskudd Raheem Sterling (20).
Talksport

Torsdag 5. februar

West Bromwich-ledelsen har gått lei av holdningene til stjerneskuddet Saido Berahino. 21-åringen erklærte seg nylig skyldig i fyllekjøring og mistet førerkortet i 12 måneder. Det skal ha opprørt flere medlemmer av WBA-troppen, som heller ikke er imponert over Berahinos holdninger på banen. Nå har ledelsen i Midlands-klubben lagt planene om å tilby engelskmannen ny kontrakt på is. Liverpool og Tottenham er fortsatt interesserte i angriperen, som verdsettes til 20 millioner pund.
The Telegraph

Tirsdag 3.februar

Manchester City og Chelsea følger med utviklingen rundt Danny Ings, og kan komme til å gjøre forsøk på å sikre seg den Liverpool-linkede Burnley-spissen til sommeren, da begge klubbene er ute etter å øke antall engelske spillere i sine respektive tropper. Tottenham er også med i bildet.
ESPN

Liverpool-linkede Saido Berahino har gjenopptatt samtaler med West Bromwich om en kontraktsforlengelse.
Shoot

Arsenal-stjerneskuddet Chuba Akpom har snudd ryggen til interesse fra Liverpool, Tottenham, Everton, Manchester City, Red Bull Salzburg, Feyenoord, FC Twente og Borussia Dortmund, og er blitt enig med Arsenal om en ny kontrakt på fire og et halvt år.
Mirror

Mandag 2.februar

Overgangsvinduet i Spania stengte natt til lørdag, men spanske klubber kan fortsatt selge spillere. Asier Illarramendi sliter med spilletiden på Real Madrids midtbane, og baskeren skal nå være aktuell for en overgang til Liverpool. Inter snuser også på 24-åringen, skal man tro ryktemølla i Spania.
The Telegraph

Burnley-trener Sean Dyche sier at Danny Ings (22) er preget av interessen Liverpool viser for ham. Dyche gjør det likevel klart at angriperen ikke kommer til å forlate Turf Moor i løpet av Deadline Day.
Lancashire Telegraph